Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV din luna ianuarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV din luna ianuarie

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica, anunta Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica.

Vaccinarea gratuita impotriva HPV, demarata de Ministerul Sanatatii din ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica.

incepe vaccinarea gratuita impotriva virusului HPV. Ce trebuie sa stie parintii care vor sa isi imunizeze copiii

Luna aceasta incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV. De astazi, parintii care au comandat doze de vaccin pot merge la medicii de familie sa isi imunizeze copiii. 000 de doze au fost deja repartizate catre Directiile de Sanatate Publica din tara iar stocul poate fi extins, potrivit Ministerului Sanatatii. Virusul papiloma uman este responsabil de aparitia mai multor tipuri de cancer, in special cel de col uterin din cauza caruia mor anual mii de femei.

Ministerul Sanatatii investigheaza un al doilea caz de pacient ars in sala de operatie la Spitalul Floreasca: Rugam ca toti pacientii care au suferit astfel de arsuri sa le semnaleze

Ministerul Sanatatii investigheaza un al doilea caz de pacient ars in sala de operatie la Spitalul Floreasca, a anuntat marti ministrul Sanatatii, Victor Costache, raspunzand intrebarilor jurnalistilor. Pacientul respectiv este in viata, iar incidentul s-ar fi petrecut vara trecuta. Ministrul Sanatatii face apel ca, in cazul in care mai exista pacienti care au suferit astfel de arsuri, ei sa le semnaleze.

Ministerul Sanatatii investigheaza un al doilea caz de pacient ars in sala de operatie la spitalul Floreasca

Ministerul Sanatatii investigheaza un al doilea caz de pacient ars in sala de operatie la spitalul Floreasca.

Anunt oficial in cazul pacientei arse la Floreasca. Ministerul Sanatatii: Incidentul, din cauza unei erori umane. Beuran, demis

UPDATE: Incidentul de la Spitalul Floreasca unde o femeie a luat fos pe masa de operatie s-a produs din cauza unei erori umane, informeaza Ministerul Sanatatii, precizand ca chirurgul Mircea Beuran a incalcat 10 obligatii din cele 33, asumate prin contractul de administrare al sectiei.

Vaccinarea impotriva virusului HPV, reluata dupa 10 ani: campania de vaccinare va incepe luna aceasta

Ministerul Sanatatii urmeaza sa demareze vaccinarea gratuita impotriva HPV luna aceasta, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite catre directiile de sanatate publica. Campania se adreseaza fetelor cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani care au solicitat in anii 2017 si 2018 vaccinarea la medicii de familie, inclusiv celor care au trecut de aceasta varsta, daca au solicitat anterior vaccinul, potrivit Ministerului Sanatatii.

Ministerul Sanatatii prezinta lista sanctiunilor impuse dupa sirul greselilor halucinante comise in cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca

Eroare dupa eroare la Spitalul Floreasca. Ministrul Sanatatii a prezentat sirul greselilor halucinante facute de echipa lui Mircea Beuran. Potrivit raportului Corpului de control, pacienta care a ars pe masa de.

Ministerul Sanatatii, despre pacientul ars prin electrocutare: Prezenta un colaps progresiv al plamanului

Ministrul Sanatatii a declarat marti ca pacientul de 20 de ani care a suferit arsuri pe jumatate din suprafata corporala dupa ce s-a electrocutat si care a fost transferat in cursul diminetii de luni la Spitalul AKH din Viena a avut nevoie sambata de o interventie chirurgicala, deoarece prezenta un colaps progresiv al plamanului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )