Libnet.ro
UNICEF

10:46

Ministerul Sanatatii va lansa un program pentru prevenirea infectiilor nosocomiale

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii va lansa un program pentru prevenirea infectiilor nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, anunta ca, in cursul zilei de marti, va fi lansat un program privind infectiile nosocomiale. Infectiile nosocomiale sunt un punct important, care a derivat din Colectiv si pe care ni l-am asumat in programul de guvernare. Marti vom lansa acest program, a declarat, duminica, intr-o emisiune la Realitatea tv, ministrul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Romanii, cobai pentru medicamente: Ministerul Sanatatii a dat 2 milioane de euro pe un vaccin cu prospect in rusa, facut pentru Kazahstan (VIDEO)

Sanatatea romanilor pare sa fie ignorata chiar de catre cei din Ministerul Sanatatii. Institutia, condusa de Patriciu Achimas Cadariu, a cheltuit nu mai putin de doua milioane de euro pentru a aduce.

Ministerul Sanatatii lanseaza marti un program privind infectiile nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a anuntat ca marti va fi lansat un program privind infectiile nosocomiale. Infectiile nosocomiale sunt un punct important, care a derivat din Colectiv si pe care ni l-am asumat in programul de guvernare. Marti vom lansa acest program, a declarat, duminica, intr-o emisiune la Realitatea tv, ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informatii financiare pentru prevenirea fraudelor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru ratificarea Acordului multilateral al autoritatilor competente pentru schimb automat de informatii privind conturi financiare, semnat la Berlin la 29 octombrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )