Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministerul Sanatatii, licitatie de pana la 33,7 milioane euro pentru achizitia de defribilatoare

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii, licitatie de pana la 33,7 milioane euro pentru achizitia de defribilatoare

Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de pana la 160,97 milioane lei 33,7 milioane euro), fara . continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de pana la 33,7 milioane euro pentru achizitia de stimulatoare cardiace

Licitatia vizeaza achizitia publica centralizata, la nivel national a stimulatoarelor si defibrilatoarelor cardiace implantabile, precum si a accesoriilor acestora.

Ministerul Sanatatii lanseaza o licitatie pentru achizitia stimulatoarelor cardiace

Ministrul Sanatatii a lansat, prin sistemul de achizitii SICAP, o licitatie in valoare de pana la 33,7 milioane de euro pentru achizitionarea unor stimulatoare si defibrilatoarelor cardiace, potrivit News. ro.

Ministerul Sanatatii: Cele 3 spitale din Bucuresti fara apa calda si caldura au primit instiintari de la RADET la peste doua ore dupa sistarea agentului termic

Cele 3 spitale din Bucuresti care nu au apa calda si caldura timp de 24 de ore - Institutul Fundeni, Institutul Oncologic Al. Trestioreanu si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu - au primit instiintari de la compania RADET la peste 2 ore dupa ce sistarile de agent termic au fost realizate, afirma prof. dr. Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Bani europeni pentru fermieri! Se pun la bataie 467 milioane euro! Detalii de ultima ora

Comisia Europeana va rambursa suma de 467 milioane euro fermierilor europeni, o suma care initial a fost dedusa din platile directe pentru 2019 in ideea de a crea un fond anual pentru crizele.

LA NOUA LUNI Profitul net al Vienna Insurance Group a crescut cu 9,5%, la 226,5 milioane euro

Vienna Insurance Group raporteaza rezultate in crestere, in primele trei trimestre din 2019. Elisabeth Stadler, CEO al Vienna Insurance Group, a mentionat: Cifrele noastre cheie aferente anului 2019 indica imbunatatiri dupa primele noua luni, iar tendinta de crestere inceputa in 2016 continua. Suntem foarte increzatori cu privire la atingerea obiectivelor noastre pentru 2019, respectiv prime brute subscrise de 9,9 miliarde euro si profit inainte de impozitare) in intervalul 500-520 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )