Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministerul Sanatatii a luat primele masuri pentru combaterea noului coronavirus care face ravagii in China

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii a luat primele masuri pentru combaterea noului coronavirus care face ravagii in China

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a luat primele masuri in ceea ce priveste noul coronavirus care face victime in China si care a alertat chiar si Organizatia Mondiala a Sanatatii. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii anunta primele masuri in privinta noului coronavirus, care a facut deja victime in China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a solicitat specialistilor in sanatate publica pregatirea unui set de masuri pentru interventia sistemului de sanatate in cazul aparitiei imbolnavirilor cauzate de.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, ia masuri pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor prin gripa

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a solicitat specialistilor in sanatate publica un plan de actiune suplimentar pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor prin gripa, precum si pregatirea unui set de masuri pentru interventia in cazul aparitiei imbolnavirilor cauzate de noul coronavirus.

Noul coronavirus din China: Specialistii vor propune maine Ministerului Sanatatii un set de masuri pentru a interveni daca virusul ajunge in Romania

Romania pregateste masuri pentru a interveni, daca va fi necesar, in cazul aparitiei in tara noastra a noului virus gripal din China, care a provocat 6 decese. Un grup de specialisti in sanatate publica, boli infectioase si microbiologie se va intalni maine sub coordonarea secretarului de stat Nelu Tataru pentru a propune ministrului Sanatatii masurile ce se impun, in conformitate cu recomandarile OMS.

Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii. Cu ce se ocupa chiar inainte sa moara

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani si a fost incinerata, joi, la Crematoriul Uman din Bucuresti. Dupa moartea jurnalistei, s-a aflat ce salariu ar fi avut pe vremea cand a lucrat la Ministerul Sanatatii, insa informatiile sunt inexacte. Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii Cristina Topescu a fost .

GABRIELA FIREA: Sunt necesare eforturi comune la nivel de Guvern si autoritati locale pentru combaterea poluarii in Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit, luni, cu ministrul Mediului, Costel Alexe, pentru a discuta despre implementarea masurilor privind imbunatatirea calitatii aerului in Municipiul Bucuresti, potrivit News. ro.

Ministerul Agriculturii ofera autorizatii temporare pentru utilizarea insecticidelor de tipul neonicotinoidelor la semintele de porumb si sfecla de zahar

Incepand cu 20 ianuarie, fermierii pot depune la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) cereri de autorizare temporara pentru utilizarea unor produse pe baza de substante active din categoria neonicotinoidelor la tratarea semintelor de porumb si de sfecla de zahar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )