Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii: Necesarul de imunoglobulina pentru pacientii cu boli autoimune este acoperit pentru trei luni

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii: Necesarul de imunoglobulina pentru pacientii cu boli autoimune este acoperit pentru trei luni

Stocurile de imunoglobulina insumeaza peste 49 de kg si reprezinta necesarul pentru mai mult de trei luni, informeaza Ministerul Sanatatii. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii spune ca are n depozit imunoglobulina pentru 3 luni, dar multi pacienti sunt trimisi de medici sa faca rost singuri de medicamente

Stocurile de imunoglobulina aflate in depozit reprezinta necesarul pentru mai mult de 3 luni, a anuntat marti Ministerul Sanatatii. Rozalina Lapadatu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune, a declarat, insa, pentru HotNews. ro, ca exista cazuri de pacienti care nu primesc medicamentele din spital si sunt trimisi de medici, cu retete simple, nu compensate, sa isi procure singuri tratamentul. Acuzatiile pacientilor sunt confirmate si de Administratia Spitalelor din Bucuresti, intr-un raspuns oficial oferit unei paciente care nu si-a primit tratamentul de la Spitalul Colentina.

Ministerul Sanatatii, anunt despre stocurile de imunoglobulina

Stocurile de imunoglobulina insumeaza peste 49 de kg si reprezinta necesarul pentru mai mult de 3 luni, a precizat marti Ministerul Sanatatii intr-un comunicat de presa. Fac apel la profesionistii din.

Controale de amploare in spitalele publice si in cele private. Ministerul Sanatatii suspecteaza ca sunt raportari false

Spitalele publice si cele private sunt supuse unor controale ample facute de Ministerul Sanatatii si Ministerul Finantelor, care au dovezi ca se fac raportari false. Anuntul a fost facut chiar de ministrul Santatatii, Sorina Pintea.

Ministerul Sanatatii, anunt pentru medicii rezidenti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat duminica seara, referitor la medicii rezidenti, ca a lansat o idee, si nu o propunere legislativa, iar statul are nevoie de medici in Romania si este interesat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )