Libnet.ro
UNICEF

09:47

Ministerul Sanatatii: Peste 100 de paturi ATI suplimentare pentru pacientii cu noul coronavirus din Bucuresti Spitalele de urgenta Floreasca si Sf. Ioan devin spitale suport COVID

B1 B1,
Ministerul Sanatatii: Peste 100 de paturi ATI suplimentare pentru pacientii cu noul coronavirus din Bucuresti Spitalele de urgenta Floreasca si Sf. Ioan devin spitale suport COVID

Numarul paturilor de terapie intensiva destinate pacientilor cu COVID 19 din spitalele din Bucuresti va fi suplimentat cu peste 100 de locuri, anunta, marti, Ministerul Sanatatii. Totodata, sa luat decizia ca. continuă pe B1

Numarul paturilor de la ATI din Bucuresti, suplimentat cu peste 100

Numarul paturilor de Terapie Intensiva din unitatile sanitare din municipiul Bucuresti destinate pacientilor cu COVID-19 va fi suplimentat cu peste 100 paturi ATI, in urma unei evaluari realizate, marti dupa-amiaza, de catre ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat.

Numarul paturilor de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19, suplimentat cu peste 100 in Capitala - Ministerul Sanatatii

Numarul paturilor de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID -19 va fi suplimentat cu peste 100 in Bucuresti, potrivit Ministerului Sanatatii. Institutia anunta ca unitatile sanitare de urgenta din Capitala, respectiv Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, vor fi desemnate spitale suport COVID pentru sectiile de terapie intensiva.

O noua transa de 500.000 de doze de vaccin gripal distribuit gratuit de Ministerul Sanatatii

O noua transa de 500. 000 de doze de vaccin gripal, distribuit gratuit de Ministerul Sanatatii categoriilor considerate cu risc de imbolnavire, este livrata astazi de furnizor directiilor de sanatate publica. Dozele de vaccin vor fi directionate catre cabinetele medicilor de familie pentru continuarea imunizarii persoanelor cu risc ridicat de imbolnavire, in cadrul campaniei de vaccinare gratuita a Ministerului Sanatatii, conform Hotnews. ro.

O noua transa de 500.000 de doze de vaccin gripal distribuit gratuit de Ministerul Sanatatii, livrata astazi de furnizor catre DSP-uri

O noua transa de 500. 000 de doze de vaccin gripal, distribuit gratuit de Ministerul Sanatatii categoriilor considerate cu risc de imbolnavire, este livrata astazi de furnizor directiilor de sanatate publica. Dozele de vaccin vor fi directionate catre cabinetele medicilor de familie pentru continuarea imunizarii persoanelor cu risc ridicat de imbolnavire, in cadrul campaniei de vaccinare gratuita a Ministerului Sanatatii.

A murit cunoscutul medic Cristian Irimie, fost Secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Cristian Irimie, fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai cunoscuti medici din Suceava, a incetat din viata luni dimineata, in urma unui infarct.

Ministerul Sanatatii: 500.000 doze vaccin gripal vor fi livrate astazi catre DSP-uri

O noua transa de 500. 000 doze vaccin gripal va fi livrata astazi de furnizor catre directiile de sanatate publica, potrivit unui comunical al Ministerului Sanatatii.

Peste 100 de amenzi, aplicate in ultimele 24 de ore. Cate permise au fost retinute

Actiunile pentru siguranta comunitatii din ultimelor 24 de ore au avut ca rezultat prinderea in flagrant a 2 persoane, precum si dispunerea a 2 masuri preventive. Ieri, politistii au actionat pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

INCEPAND DE JOI DIMINEATA Ministerul Economiei anunta lansarea granturilor de lucru pentru IMM-uri

Ministerul Economiei anunta lansarea granturilor de lucru pentru IMM-uri incepand de joi, 22 octombrie, de la ora 10:00.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )