Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii, reactie in scandalul OUG-urilor pe Sanatate: Nu se privatizeaza niciun serviciu medical

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii, reactie in scandalul OUG-urilor pe Sanatate: Nu se privatizeaza niciun serviciu medical

Ministerul Sanatatii anunta ca sistemul medical nu se privatizeaza, dupa adoptarea Ordonantei de urgenta prinvind reforma din sanatate, aratand ca, prin modificarile aprobate, pacientul nu va trebui sa plateasca daca va alege sa se trateze la un spital privat. continuă pe Antena3

Epidemia de gripa a fost declarata oficial de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a declarat oficial, joi, epidemie de gripa in Romania, dupa ce Centrul National.

Ziua Mondiala de Lupta impotriva cancerului. Ministerul Sanatatii anunta ca lucreaza la un Masterplan pentru prevenirea si controlul bolii care ucide zilnic 142 de romani

Ministerul Sanatatii lucreaza la un Masterplan pentru prevenirea si controlul cancerului, in acord cu ultimele directii ale UE, dar si cu nevoile reale a pacientilor cu afectiuni oncologice, a anuntat institutia condusa de Victor Costache, de Ziua Mondiala de Lupta impotriva Cancerului. 142 de romani mor in fiecare zi din cauza cancerului. Principala cauza pentru mortalitatea ridicata o reprezinta faptul ca, in lipsa unor programe nationale de screening si informare, boala este depistata de multe ori in stadii tarzii.

MINISTERUL SANATATII: Franta va primi pacienti romani pentru interventii complexe de transplant pulmonar

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti seara, ca, in urma vizitei ministrului Sanatatii, Victor Costache, Spitalul Universitar Foch, unul dintre cele mai importante spitale din Europa, va primi pacienti romani pentru efectuarea transplantului pulmonar.

Epidemia de gripa a fost declarata oficial de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a declarat oficial, joi, epidemie de gripa in Romania, dupa ce Centrul National.

Ministerul Sanatatii, despre OUG ce liberalizeaza serviciile medicale: Pacientul nu va plati daca va alege sa se trateze la un spital privat Vedeta TV Busu, exemplu in comunicatul institutiei

Ministerul Sanatatii a explicat, intr-un comunicat, Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea serviciilor medicale. Institutia a insistat ca sistemul medical nu se va privatiza, iar pacientul nu va trebui sa.

Ministerul Sanatatii a acreditat 13 unitati private pentru rezidentiat. LISTA COMPLETA

Ministerul Sanatatii a acreditat 44 de noi spitale pentru rezidentiat, din care 13 unitati private si 8 militare, in conditiile in care din acest an rezidentiatul poate fi desfasurat si in spitale judetene, militare si private.

Turcan, dupa liberalizarea programelor nationale de sanatate: Pacientii in stare critica vor beneficia mai repede de interventii in cel mai apropiat spital NU se privatizeaza niciun serviciu medical!

Liberalizarea programelor nationale de sanatate, introdusa de Guvernul Orban prin OUG, va salva vieti, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan, care a explicat ca, astfel, pacientii in stare critica vor beneficia.

Cum a reusit Ministerul Sanatatii sa-i impace pentru moment pe patronii saloanelor de infrumusetare

Proprietarii saloanelor de infrumusetare pot respira usurati. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a semnat un ordin prin care prelungeste termenul pentru dotarea acestor unitati cu aparate performante de sterilizare, pana in ianuarie 2021.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )