Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministerul Sanatatii: zece raniti din Colectiv se afla in stare critica si grava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii: zece raniti din Colectiv se afla in stare critica si grava

Un numar de 39 de persoane ranite in clubul Colectiv sunt internate marti in spitalele bucurestene, dintre acestea 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

in ce stare se afla ranitii din Colectiv

In spitalele din Bucuresti sunt internate 39 de persoane, care au fost ranite in clubul Colectiv, dintre care 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii.

Care este starea ranitilor din Colectiv, la patru saptamani de la incendiu

Ministerul Sanatatii a precizat ca, luni dimineata, mai sunt internate 40 de persoane, care au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv, din care 10 sunt in stare critica si grava.

Tragedia din Colectiv: 10 raniti sunt in continuare in stare critica

In spitalele din Romania, mai sunt internati 43 de pacienti raniti din incendiul Colectiv, dintre care 10 in stare critica sau grava. in ultimele trei zile, trei tineri au murit: un tanar internat la Spitalul Sf. Ioan, o tanara internata la Spitalul de Arsi si o alta aflata in Germania.

Ciolos despre medicul de 28 de ani retras de la Ministerul Sanatatii: Nu a fost sincer cu mine

Premierul Dacian Ciolos a declarat duminica la Digi 24 ca a renuntat la Andrei Baciu, propunerea initiala pentru Ministerul Sanatatii, pentru ca acesta nu a fost sincer in privinta pregatirii. Ciolos declarase saptamana trecuta ca a aflat ca Baciu nu si-a terminat rezidentiatul abia dupa ce l-a nominalizat ca ministru.

Bilantul din Colectiv a ajuns la 60 de morti. Un tanar a incetat din viata la un spital din Viena

Una dintre victimele incendiului din Colectiv, un tanar in varsta de 19 ani, a decedat duminica dimineata, la Viena, informeaza Digi24. Bilantul tragediei din Colectiv urca astfel la 60 de morti.

Povestea lui Alexandru Iancu, cea de-a 59-a victima a tragediei din Colectiv

Cea de-a 59-a victima a tragediei din Colectiv, care a decedat sambata, se numea Alexandru Mihai Iancu, era din Bucuresti si avea 25 de ani. Absolvise ASE, era pasionat de muzica si canta la chitara.

Fosta sefa de Directie din Ministerul Sanatatii condamnata la 5 ani si 4 luni pentru spaga

5 ani si patru luni de inchisoare cu executare. Aceasta este pedeapsa pe care a primit-o Mihaela Ela Udrea, director al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sanatatii, dupa ce a fost gasita vinovata de judecatori ai Tribunalului Bucuresti pentru sase infractiuni de luare de mita. Decizia nu este definitiva.

Incasarile din vanzarea tricourilor de la meciul cu Italia, donate victimelor din Colectiv

Federatia Romana de Fotbal va dona victimelor targediei din Colectiv incasarile obtinute din comercialziarea tricourilor similare cu cele purtate de jucatorii echipei nationale la partida amicala cu Italia, de la Bologna scor 2-2).

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Alexandru Hogea, tanarul care si-a pierdut viata duminica

Cea de-a 60-a victima care si-a pierdut viata in urma incendiului Colectiv, Alexandru Hogea, avea 19 ani, si era student la Facultatea de Auromatica si Calculatoare a Universitatii din Bucuresti.

Bilantul deceselor in urma tragediei din Colectiv a ajuns la 60

Unul dintre ranitii din clubul Colectiv transferati in Austria, la Viena, a murit astazi, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )