Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Transporturilor, despre transferul Centurii Capitalei: Proiectul de act normativ trebuie elaborat de PMB

Adevărul Adevărul,
Ministerul Transporturilor, despre transferul Centurii Capitalei: Proiectul de act normativ trebuie elaborat de PMB

Ministerul Transporturilor a anuntat joi ca a propus, inclusiv la discutiile din 30 august, ca proiectul de act normativ ce va reglementa transferul soselei de centura sa fie elaborat in cadrul Primariei Capitalei, propunerea fiind agreata, urmand ca ministerul sa promoveze proiectul pe circuitul de avizare. Primarul Gabriela Firea a acuzat Guvernul, joi, ca a mintit in legatura cu Centura Capitalei. continuă pe Adevărul

Ministerul Transpoturilor, despre transferul Centurii Capitalei: Proiectul de act normativ trebuie elaborat de PMB

Ministerul Transporturilor a anuntat joi ca a propus, inclusiv la discutiile din 30 august, ca proiectul de act normativ ce va reglementa transferul soselei de centura sa fie elaborat in cadrul Primariei Capitalei, propunerea fiind agreata, urmand ca ministerul sa promoveze proiectul pe circuitul de avizare. Primarul Gabriela Firea a acuzat Guvernul, joi, ca a mintit in legatura cu Centura Capitalei.

Transporturile despre Centura Capitalei: Solutia urmeaza sa fie propusa de Primaria Bucuresti

Ministerul Transporturilor MT) a anuntat, joi, ca a propus ca proiectul de act normativ ce va reglementa transferul Soselei de centura a Capitalei din proprietatea publica a statului si concesiunea CNAIR in proprietatea publica a Municipiului Bucuresti sa fie elaborat in cadrul Primariei Generale, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )