Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministerul Transporturilor a trimis, in al 13-lea ceas, cererea de finantare pentru metroul Otopeni

Adevărul Adevărul,
Ministerul Transporturilor a trimis, in al 13-lea ceas, cererea de finantare pentru metroul Otopeni

Ministerul Transporturilor a anuntat sambata ca a trimis Comisiei Europene cererea de finantare pentru metroul 1 Mai Otopeni, ca raspuns la solicitarea Comisiei din 12 septembrie, prin care cerea Romaniei sa aduca clarificari. continuă pe Adevărul

Ministerul Transporturilor a trimis, intr-un final, Comisiei Europene cererea de finantare pentru metroul Otopeni

Ministerul Transporturilor a anuntat ca a trimis Comisiei Europene cererea de finantare pentru metroul 1 Mai Otopeni. Asta dupa ce, pe 12 septembrie, Comisia Europeana solicitase clarificari Romaniei pe acest.

Cererea de finantare pentru linia de metrou 1 Mai - Otopeni a fost retrimisa Comisiei Europene. Anuntul facut de ministrul Transporturilor

Ministerele Transporturilor si Fondurilor Europene au retransmis la Comisia Europeana Cererea de Finantare pentru proiectul liniei de metrou 1 Mai Otopeni, raspunzand astfel clarificarilor solicitate de.

Acord de finantare pentru fermieri intre Fondul European de Investitii si Raiffeisen Bank

Intr-o prima faza, Raiffeisen Bank va putea sa acorde credite in valoare totala de 30 milioane euro Fondul European de Investitii FEI) si Raiffeisen Bank au semnat un nou acord de finantare si garantare destinat acordarii de imprumuturi in lei pe termen mediu si lung, pentru capital de lucru si investitii, fermierilor si antreprenorilor din zonele rurale, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca, intr-o prima faza, Raiffeisen Bank va putea sa acorde credite in valoare totala de de 30 de milioane de euro, cu dobanda si costuri subventionate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )