Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministerul Turismului, veste buna pentru bugetari: Toti vor primi vouchere de vacanta

Antena3 Antena3,
Ministerul Turismului, veste buna pentru bugetari: Toti vor primi vouchere de vacanta

Ministerul Turismului a anuntat ca se vor acorda in anul 2018 vouchere de vacanta pentru bugetari, proiectul aflandu-se in dezbatere in Senat. Cei care lucreaza in sectorul public sau in companii in. continuă pe Antena3

Veste FABULOASA pentru romanii care vor sa se imprumute la banci. Proiectul lui Daniel Zamfir privind PLAFONAREA DOBANZILOR la CREDITE, aviz favorabil la Senat

Veste buna pentru romanii care doresc sa contracteze credite. Marti, Comisiile reunite ale Senatului, cea economica, juridica si de buget finante, au avizat favorabildoua dintre cele trei proiecte de.

Ministerul Turismului: Toti bugetarii vor primi vouchere de vacanta

Ministerul Turismului a tinut sa dezminta informatiile potrivit carora in 2018 nu se vor acorda vouchre de vacanta, precizand ca proiectul se afla in dezbatere la Senat.

Plati nelegale de 1,42 milioane lei,efectuate de Ministerul Turismului pentru promovarea brandului turistic national

Ministerul Turismului a efectuat in 2016 plati nelegale pentru cheltuieli privind servicii de promovare a brandului turistic national si pentru lucrari de investitii neexecutate, nu a urmarit respectarea clauzelor contractuale, nu a perceput majorari de intarziere si daune-interese si a utilizat ineficient unele fonduri banesti pentru participarea la targuri de turism organizate in afara tarii, reiese din raportul public pe 2016 al Curtii de Conturi.

Curtea de Conturi a gasit bani cheltuiti aiurea in 2016 la Ministerul Turismului

Ministerul Turismului a facut in 2016 plati nelegale pentru cheltuieli privind servicii de promovare.

Alin Burcea: Ministerul Turismului cere ANAT standuri gratuite la targurile de turism

Alin Burcea, presedintele ANAT, a declarat, marti, in ultima zi de mandat, ca Ministerul Turismului cere Asociatiei standuri gratuite la targurile de turism pe care le organizeaza in tara.

Daniel Zamfir, o noua veste excelenta pentru romanii cu CREDITE: Debitorul va avea posibilitatea sa... RECUPERATORII au motive serioase de ingrijorare

Senatorul liberal Daniel Zamfir, cunoscut pentru proiectele sale legislative depuse in sprijinul clientilor bancari, a venit cu o noua veste buna, anuntand reintroducerea retractului litigios. Comisiile de buget,.

Veste buna pentru Halep si restul fetelor din circuit: Serena nu va mai fi la fel de puternica atunci cand va reveni

Cu 23 de titluri de Grand Slam in palmares, Serena Williams a dominat ani la rand tenisul feminin. Ea si-a anuntat revenirea pentru Indian Wells 5-18 martie), insa nu mai pare a fi atat de fioroasa.

O NOUA ZI LIBERA PENTRU BUGETARI: Senatul a aprobat .... Iata cand va avea loc

Plenul Senatului a votat, miercuri, ca Vinerea Mare sa devina sarbatoare legala nelucratoare, cu 86 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere, insa Camera Deputatilor este decizionala. Proiectul.

Veste-surpriza pentru soferi! Politia Rutiera va fi obligata sa faca asta pe orice drum din Romania

Comisia juridica a Senatului a acordat marti raport de admitere propunerii legislative pentru modificarea articolului 109 din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice care prevede ca radarele vor fi.

Bautura care face minuni pentru organism! Toti ar trebui sa o consumam

In perioada schimbarilor bruste de temperatura este important sa-i aducem organismului un aport de vitamine si minerale. O bautura magica face minuni pentru sistemul imunitar. Pentru asta ai nevoie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )