Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministerului Sanatatii si UNICEF folosite fraudulos in campania antivaccinare! Pliante cu informatii false au fost distribuite in cutiile postale: Vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati (FOTO)

B1 B1,
Ministerului Sanatatii si UNICEF folosite fraudulos in campania antivaccinare! Pliante cu informatii false au fost distribuite in cutiile postale: Vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati (FOTO)

Sustinatorii campaniei antivaccinare distribuie in cutiile postale pliante care contin informatii false si folosesc fraudulos siglele Ministerului Sanatatii si UNICEF in plina epidemie de. continuă pe B1

Ministerului Sanatatii si UNICEF folosite fraudulos in campania antivaccinare! Pliante cu informatii false, distribuite in cutiile postale: Vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati. Asociatia care a distribuit pliantele, membra CpF (FOTO)

UPDATE: Asociatia Pro Decizii Informate, care a tiparit si distribuit pliantele anti-vaccin, este membra a Coalitiei pentru Familie. Coalitia pentru Familie este cea care sustine ca a strans 3 milioane.

Pliante anti-vaccinare ce contin informatii false si folosesc fraudulos siglele Ministerului Sanatatii si UNICEF, distribuite n cutiile postale: Vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati

Pliante anti-vaccinare care contin informatii false, de tipul vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati, vaccinarea iti poate distruge copilul pentru intreaga viata sau pesticide in vaccinuri, au fost distribuite in ultimele zile in cutiile postale ale bucurestenilor, semnaleaza deputatul Pro Romania Gabriela Podasca. Mai mult, materialele folosesc, in mod fraudulos, siglele Ministerului Sanatatii, Organizatiei Mondiale a Sanatatii si UNICEF. in Romania a fost declarata, in septembrie 2016, epidemie de rujeola, iar proiectul legii vaccinarii sta blocat de un an in Parlament, in plina epidemie soldata cu 59 de morti cea mai grava din Europa).

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )