Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

B1 B1,
Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre. continuă pe B1

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Sedinta de urgenta la Guvern, convocata de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Ministrii au fost chemati la ora 13. in curs de actualizare .

Viorica Dancila a convocat toti ministrii la Guvern

Premierul Viorica Dancila a chemat toti ministrii, incepand cu ora 13. 00, la Palatul Victoria, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul nu intentioneaza sa-si dea demisia, in ciuda modului dezastruos in care a fost organizat votul in diaspora.

INTALNIRE DE URGENTA A LIDERILOR SOCIAL-DEMOCRATI: Viorica Dancila preia interimar conducerea PSD

Premierul Viorica Dancila va conduce interimar PSD, in calitate de presedinte executiv, a anuntat, astazi, presedintele PSD sector 5, Daniel Florea.

Culisele sedintei PSD. Conflict intre Codrin Stefanescu si Viorica Dancila

Au fost momente tensionate in sedinta PSD. Un conflict a avut loc intre Codrin Stefanescu si Viorica Dancila. Potrivit surselor, Viorica Dancila a tinut sa precizeze ca va trasa liniile de comunicare.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Surse: Viorica Dancila preia conducerea PSD. Miza: salvarea guvernarii. Liderii PSD se reunesc la sediul partidului. A fost convocat Comitetul Executiv

Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, va prelua temporar sefia partidului dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dancila este decisa sa candideze la Congresul PSD din luna iunie pentru functia de presedinte, sustin surse politice pentru Adevarul. Mentinerea Vioricai Dancila la Palatul Victoria este singura sansa ca PSD sa ramana la Putere.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Viorica Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca solicita premierului Viorica Dancila sa nu-si depuna mandatul. Solicit doamnei prim-ministru sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )