Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrii au fost convocati de Mihai Tudose la Palatul Victoria pentru discutii despre rectificarea bugetara

Hotnews Hotnews,
 Ministrii au fost convocati de Mihai Tudose la Palatul Victoria pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare precum cea de la Ministerul Apararii, anunta News. ro, citand surse guvernamentale. continuă pe Hotnews

Surse: Grindeanu discuta cu premierul Tudose la Palatul Victoria

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla la aceasta ora la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat pentru Adevarul surse politice.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, la sediul Guvernului, pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Membrii Cabinetului Tudose au fost convocati la Palatul Victoria pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

VIDEO in timp ce Mihai Tudose si liberalii se porcaiau in Parlament, un deputat PMP isi numara banii

PSD a transformat chemarea premierului Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii despre starea economiei intr-un prilej de a promova inca o data faptul ca Guvernul PSD-ALDE bifeaza cat mai multe promisiuni din programul anuntat in campanie. Pe de alta parte, acestia au tacut malc in ceea ce priveste teme controversate cum e cazul scumpirii benzinei si motorinei, cu toate ca liderii din PNL si USR i-au provocat pe aceste subiecte.

Tudose s-a intalnit cu Grindeanu la Palatul Victoria

ACTUALIZARE 18:19 Tudose, despre Grindeanu: Eu l-am rugat sa vina, i-am solicitat sa-mi dea niste lamuriri despre niste intalniri pe care le-a avut pe politica externa Premierul Mihai Tudose a declarat ca l-a chemat, astazi, la Palatul Victoria, pe fostul prim-ministru Sorin Grindeanu pentru a-i cere lamuriri despre anumite intalniri pe care acesta le-a avut pe teme de politica externa. ---- Fostul premier Sorin Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat surse oficiale.

Tudose i-a convocat pe ministri la Palatul Victoria. Tema discutiei: rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri, pentru discutii despre rectificarea bugetara. O alta tema a discutiei este preintampinarea posibilelor situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, scrie News. ro.

Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru.

Surse: Sorin Grindeanu discuta, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose

Fostul premier Sorin Grindeanu discuta, la Palatul Victoria, cu actualul sef al Executivului, Mihai Tudose, au declarat surse guvernamentale.

Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla, la aceasta ora, la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la.

Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )