Libnet.ro
UNICEF

10:46

Ministrii propusi de USR-PLUS pentru Guvernul Citu: Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Cristian Ghinea, Ciprian Teleman si Vlad Voiculescu

B1 B1,
Ministrii propusi de USR-PLUS pentru Guvernul Citu: Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Cristian Ghinea, Ciprian Teleman si Vlad Voiculescu

Alianta USR-PLUS a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, numele de ministrii pe care le propune pentru viitorul Guvern Citu. Este vorba despre Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion,. continuă pe B1

Ministrii propusi de UDMR pentru Guvernul Citu: Cseke Attila, Tanczos Barna si Novak Eduard

UDMR anunta ca a decis asupra persoanelor desemnate din partea Uniunii pentru functiile de ministri in viitorul guvern condus de Florin Citu. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii este propus Cseke Attila, la Mediu Tanczos Barna, iar pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului - Novak Eduard. De asemenea, liderul UDMR Kelemen Hunor va fi vicepremier in viitorul cabinet.

Ministrii propusi de USR-PLUS in Guvernul Citu. Ei au fost fi validati de conducerile celor doua partide. UPDATE

Conducerea USR-PLUS a validat marti seara numele ministrilor pe care ii propune in Guvernul Citu. Doi dintre ei se vor intoarce la Palatul Victoria unde au ocupat posturi in Cabinetul Ciolos. Este vorba de Cristian Ghinea si Vlad Voiculescu, la Fonduri Europene si Sanatate.

PNL a aprobat lista ministrilor propusi pentru Guvernul Citu: Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil Popescu, Bogdan Aurescu si Bogdan Gheorghiu

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat lista de ministri propusi de PNL pentru alcatuirea viitorului Guvern. Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil.

Lovitura lui Marcel Ciolacu pentru Guvernul Citu. Ce pregatesc social-democratii

PSD si AUR au pregatit audieri incendiare pentru ministrii propusi. Desi este dezbinata, opozitia va incerca sa ii puna in dificultate pe cei care vor face parte din viitorul guvern.

Ministrii propusi in guvernul Citu, avizati pozitiv in comisiile parlamentare

Toti ministrii propusi in guvernul Citu au fost avizati pozitiv in comisiile parlamentare de specialitate, ultimul, Alexandru Nazare, propus la Finante, primind 20 voturi pentru si 12 impotriva.

Lista completa a ministrilor propusi in Guvernul Citu Calendarul estimat al investirii noului Cabinet

PNL si USR au validat marti seara ministrii pe care-i propun in guvernul Florin Citu. UDMR a luat o decizie similara cu o zi inainte. Lista de ministri si programul de guvernare vor fi depuse la Parlament, liderii Coalitiei sperand ca audierile si votul de investitura sa aiba loc miercuri. Ministrii PNL, validati dupa o sedinta tensionata. Orban: A fost o dezbatere animataMinistrii propusi de USR-PLUS in Guvernul Citu. Ei au fost fi validati de conducerile celor doua partide.

Guvernul Citu a primit increderea Parlamentului. Cabinetul format de PNL, USR-PLUS si UDMR a obtinut 260 de voturi

Premierul desemnat Florin Citu si ministrii propusi pentru formareanoului Guvern au primit increderea Parlamentului. Cabinetul coalitiei formate de PNL, USR-PLUS si UDMR a fost votat, miercuri,de 260.

PNL a validat lista ministrilor din guvernul Citu, dupa o sedinta cu scandal. Care e componenta finala a noului cabinet

Liderii PNL au votat lista ministrilor propusi de partid in Guvernul Citu. Lista a fost validata dupa o sedinta in care liderii din Ardeal ai partidului i-au facut mai multe reprosuri lui Ludovic Orban.

DAN BARNA: Ne suflecam manecile si ne apucam de treaba

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, considera ca Romania nu isi mai permite povestea coalitiilor din ultimii 30 de ani care au fost reprezentat doar exercitii de comunicare si ca partidele din coalitie trebuie sa isi suflece manecile si sa se apuce de treaba, transmite News. ro.

Dan Barna va coordona ministerele cu resurse din fonduri europene

Dan Barna, viitor vicepremier in noul guvern, spune ca si-a asumat coordonarea a ceea ce numeste Dezvoltare Europeana - din acest portofoliu vor face parte toate ministerele care au resurse din fonduri europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )