Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un ministru roman a albit la o luna dupa ce a fost condamnat la 5 ani de puscarie

Antena3 Antena3,
Un ministru roman a albit la o luna dupa ce a fost condamnat la 5 ani de puscarie

Ministerul Transporturilor pare sa le scoata peri albi atat la propriu, cat si la figurat, celor care trec pe la conducerea institutiei. Dovada in acest sens sta o fotografie cu fostul ministru Relu. continuă pe Antena3

Un ministru roman a albit la o luna dupa ce Transformatorul l-a ars cu 5 ani de puscarie

Ministerul Transporturilor pare sa le scoata peri albi atat la propriu, cat si la figurat, celor care trec pe la conducerea institutiei. Dovada in acest sens sta o fotografie cu fostul ministru Relu.

Bradley Manning, sursa Wikileaks, dupa ce a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, cere tratament hormonal: Sunt Chelsea, sunt o femeie

Bradley Manning, condamnat miercuri la 35 de ani de inchisoare pentru faptul ca a furnizat Wikileaks mii de documente secrete, vrea sa isi schimbe sexul si sa preia numele de Chelsea, scrie AFP. Incepand de acum, pentru aceasta noua faza a vietii mele, vreau ca toata lumea sa stie cine sunt cu adevarat. Sunt Chelsea Manning, sunt o femeie, anunta tanarul soldat in varsta de 25 de ani, intr-un text citit la televiziunea NBC in prezenta avocatului sau David Coombs.

Paul Popa, cel mai periculos roman, in urmarire nationala la o luna dupa eliberare.

Paul Popa, complicele lui Konstantinos Passaris, care l-ar fi ajutat sa evadeze dintr-o inchisoare din Grecia, a fost eliberat din Penitenciarul Aiud pentru buna purtare, iar la scurt timp a fost dat din nou in urmarire, transmite Mediafax. Cunoscut drept cel mai periculos roman si considerat mana dreapta a grecului Konstantinos Passaris, Paul Popa a fost condamnat definitiv, in 12 aprilie 2011, la opt ani de inchisoare pentru ca a impuscat un barbat din Deva. Mare parte din pedeapsa si-a .

Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare dupa ce a oferit documente secrete site-ului WikiLeaks

Militarul american Bradley Manning a fost gasit vinovat pentru oferirea a sute de mii de documente secrete site-ului WikiLeaks si a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, relateaza Huffington Post. Dupa ce.

Soldatul Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare

Soldatul american Bradley Manning a fost condamnat de un tribunal militar din SUA la 35 de ani de inchisoare pentru furnizarea de documente diplomatice si militare secrete site-ului Wikileaks, relateaza agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.

Decizie finala: Bradley Manning a fost CONDAMNAT la 35 de inchisoare

Bradley Manning, soldatul american care a furnizat sute de mii de documente clasificate, publicate apoi de Wikileaks, a fost condamnat la 35 de inchisoare. Din pedeapsa i se vor reduce 1294 de zile, perioada de.

Decizie finala: Bradley Manning a fost CONDAMNAT la 35 de ani de inchisoare

Bradley Manning, soldatul american care a furnizat sute de mii de documente clasificate, publicate apoi de Wikileaks, a fost condamnat la 35 de inchisoare. Din pedeapsa i se vor reduce 1294 de zile, perioada de.

Bradley Manning, cartita WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare

Militarul american Bradley Manning, gasit vinovat ca a oferit sute de mii de documente secrete site-ului WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare.

Bradley Manning, sursa Wikileaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare

Militarul american Bradley Manning, care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, anunta AFP.

Militarul Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare.

Militarul american Bradley Manning, gasit vinovat ca a oferit sute de mii de documente secrete site-ului WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, informeaza Mediafax. Procurorul militar Joe Morrow i-a cerut judecatorului Denise Lind sa dea exemplu, prin aceasta sentinta, oricarui militar care ar incerca sa fure informatii clasificate. Astfel, procurorul a cerut o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare si o amenda de 100. 000 de dolari in cazul lui Manning. Militarul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )