Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Achim Irimescu si omologul sau din Kuweit, implicati intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Ministrul Achim Irimescu si omologul sau din Kuweit, implicati intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de. continuă pe Antena3

Oportunitati de afaceri, anulate de accidentul in care au fost implicati ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, au fost implicati, joi, intr-un accident rutier, petrecut in jurul orei 11. 00 pe DN 21, la iesirea din municipiul Slobozia. Cei doi oficiali mergeau la Buzau, unde ar fi urmat sa viziteze o fabrica procesatoare de fructe si legume.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita: in masina cu el se mai afla ministrul Agriculturii din Kuwait (FOTO,VIDEO)

40: Ministrul Agriculturii, Achim irimescu, si omologul sau din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, au fracturi de piramida nazala, in urma investigatiilor stabilindu-se ca nu au probleme cervicale sau.

Ministrul Agriculturii si omologul sau kuwaitian nu purtau centurile de siguranta. Oficialul strain a refuzat sa fie operat de medicii de la Bucuresti (VIDEO)

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu si omologul sau din Kuwait, Ali Saleh Al Omair, au fost raniti intr-un accident rutier in judetul Ialomita. Acestia au fost transportati la spitalul din Slobozia.

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita: in masina cu el se mai afla ministrul Agriculturii din Kuwait (FOTO,VIDEO)

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a fost ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita. El a fost transportat la spital la urgente cu o ambulanta SMURD. Doua persoane au fost ranite.

Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier usor. Demnitarii primesc ingrijiri medicale in Slobozia

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 11. 00 pe DN 21.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )