Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: in ultimii 30 de ani, mai mult s-a distrus decat s-a construit Am trecut prin cea mai grava seceta din ultimii 40-50 de ani. Solutia pe termen scurt - Despagubirile (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: in ultimii 30 de ani, mai mult s-a distrus decat s-a construit Am trecut prin cea mai grava seceta din ultimii 40-50 de ani. Solutia pe termen scurt - Despagubirile (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, pentru B1 TV, ca va discuta cu toate asociatiile din domeniu pentru a gasi cele mai bune solutii la problemele generate de criza COVID, de seceta de lunile trecute. continuă pe B1

Rares Bogdan, reactie dura dupa derapajul lui Peter Szijjarto: Slugoiul lui Viktor Orban ataca cel mai tolerant si democratic presedinte al Romaniei din ultimii 30 de ani

Eurodeputatul Rares Bogdan a avut o reactie dura dupa derapajul lui Peter Szijjarto, seful diplomatiei ungare, care a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca este un politician extremist antimaghiar.

Nicusor Dan: Ultimii patru ani, in care Capitala a fost condusa de PSD, sunt ani pierduti din viata bucurestenilor. Firea nu s-a inteles nici cu propriul Guvern

Candidatul unic al dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, considera ca ultimii patru ani, in care Primaria Capitalei a fost condusa de PSD, sunt ani pierduti din viata bucurestenilor. Nicusor Dan a povestit un moment pe care il considera definitoriu: Cand am replicat sa trebuie sa alocam bani pe baza de studiu de fezabilitate si nu pe baza de dorinte pentru Mos Craciun, ni s-a spus ca trebuie sa credem in Mos Craciun.

Nicusor Dan: Ultimii patru ani, unii pierduti pentru bucuresteni, nu au adus nicio imbunatatire a problemelor structurale din Capitala. Dimpotriva (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, sustine ca, pentru bucuresteni, ultimii patru ani au fost uniipierduti, care nu au adus nicio imbunatatire a pr.

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2020. Foarte multe note de 10 la Limba romana. La Matematica, cele mai multe din ultimii 3 ani

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala. in acest an au fost luate cele mai multe note de 10 la Limba Romana din ultimii 8 ani 4587). La Matematica s-au luat doar 3251 de note de 10, dar mai multe decat in ultimii trei ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )