Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Agriculturii: Din 15 octombrie incepe plata subventiilor pentru fermieri

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii: Din 15 octombrie incepe plata subventiilor pentru fermieri

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat sambata seara la Iasi ca incepand cu 15 octombrie va incepe plata subventiilor pentru fermieri, indemnandu-i totodata pe reprezentantii APIA sa-i sprijine pe agricultori pentru ca acestia sa nu faca multe drumuri pentru incasarea banilor. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii explica de ce este nevoie de zootehnizarea Romaniei

Este nevoie de zootehnizarea Romaniei pentru ca deja, in productia vegetala, randamentele sunt remarcabile, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Florin Susanu ramane la conducerea companiei TAROM pana la 15 octombrie

Florin Susanu va continua sa exercite functia de director general provizoriu al TAROM, mandatul sau fiind prelungit pana la data de 15 octombrie.

IGSU: 39 de localitati din 15 judete, afectate de vremea nefavorabila

In urma ploilor cazute si a vantului puternic din cursul zilei de ieri si din timpul noptii, au fost inregistrate efecte de vreme rea in Capitala si in 38 de localitati din 15 judete: Alba, Arges, Cluj, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Satu Mare, Salaj, Vaslui si Valcea, potrivit IGSU.

IGSU: Capitala si 38 de localitati din 15 judete, afectate de vremea rea

Capitala si 38 de localitati din 15 judete au fost afectate de ploile si vantul puternic din noaptea de miercuri spre joi, a transmis IGSU. Judetele afectate sunt: Alba, Arges, Cluj, Dambovita,.

Liviu Pop promite ca din 10 octombrie vom avea 90% dintre manualele de clasa V-a

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a promis, la postul de televiziune Antena 3, ca pe 10 octombrie, 90% dintre manualele de clasa V-a vor ajunge pe bancile elevilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )