Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut pentru 72 de ore

B1 B1,
Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut pentru 72 de ore

Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut pentru 72 de ore. Informatia a fost confirmata de Angela Starinschi, ofiterul de presa al Centrului National Anticoruptie pentru Unimedia. Eduard. continuă pe B1

Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut intr-un dosar de coruptie

Ministrul Agriculturii al Republicii Moldova, Eduard Grama, a fost retinut in cadrul unui dosar de coruptie, anunta Centrul National Anticoruptie CNA) al Republicii Moldova.

Autoritatile din Republica Moldova atrag atentia tinerilor sa evite un joc online din cauza caruia mai multi adolescenti s-au sinucis

Autoritatile din Republica Moldova le recomanda tinerilor din toata lumea sa evite jocul online Balena Albastra, care ar fi facut peste 130 de adolescenti sa recurga la gestul suprem. Trei.

Fenomenul Balena Albastra: Autoritatile din Republica Moldova atrag atentia tinerilor sa evite jocul online din cauza caruia mai multi adolescenti s-au sinucis

Autoritatile din Republica Moldova le recomanda tinerilor din toata lumea sa evite jocul online Balena Albastra, care ar fi facut peste 130 de adolescenti sa recurga la gestul suprem. Trei.

Razboiul FSB (fost KGB) cu Republica Moldova: hartuirea oficialilor si anchetatorilor spalarii a 22 de miliarde de dolari

Relatiile dintre Republica Moldova si Federatia Rusa au intrat in criza de joi, 9 martie, ca urmare a unei actiuni fara precedent, ce exprima exasperarea autoritatilor Republicii Moldova, dar si perspectiva lansarii unei actiuni represive majore inclusiv sub forma unor amenintari militare sau subversive) a Federatiei Ruse.

Ministrul Agriculturii: 731 de hectare de teren arabil din Radauti au plopi. Prin inaltimea plopului, iata ca se realizeaza umbra

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a oferit miercuri noi detalii in legatura cu plopii cu efecte daunatoare din zona Radauti, precizand ca pe 731 de hectare de teren agricol, vandute de proprietari, noii proprietari au plantat plopi.

VIDEO. Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Prin inaltimea plopului, iata ca se realizeaza umbra, in stanga sau in dreapta, se umbresc suprafetele de jur-imprejur. Omul nu mai poate produce si spune hai, domnule, sa vand

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sustinut, miercuri, un discurs despre efectele daunatoare ale plopilor plantati pe terenul agricol din zona Radauti. Daea a precizat ca pe 731 de hectare de teren agricol, vandute de proprietari, noii proprietari au plantat copaci.

Raport UE: Primele rezultate ale aplicarii acordului de asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana sunt deja vizibile, dar obiectivele finale nu au fost atinse

Desi Republica Moldova a adoptat o serie de reforme, ca urmare a Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, obiectivele finale nu au fost inca atinse.

Comisia Europeana: Republica Moldova sa faca mai mult pentru statul de drept si mediul de afaceri

Comisia Europeana indeamna Republica Moldova, intr-un raport, sa faca mai multe eforturi pentru consolidarea statului de drept si pentru sustinerea mediului de afaceri, informeaza AP. Pe de alta.

Lia Olguta Vasilescu reactioneaza dupa ce a fost criticata pentru discursul sau in limba engleza: M-am prezentat decent. Voi vorbi si in franceza (VIDEO)

Dupa ce a fost criticata pentru discursul sau in limba engleza la ONU privind conditia femeii, Lia Olguta Vasilescu a reactionat, sustinand ca s-a prezentat decent pentru o.

Parlamentar de la Kiev: Ucraina si-ar putea inchide toate punctele de trecere de la frontiera cu Republica Moldova

Ucraina va fi nevoita sa isi inchida toate punctele de trecere a granitei in conditiile in care, pe segmentul frontalier controlat de separatistii din Transnistria, posturile vamale ale.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )