Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Agriculturii: Oficiali ai Comisiei Europene plecau din Romania cu ladite de fructe si legume. Acum am ajuns sa mancam din import

B1 B1,
Ministrul Agriculturii: Oficiali ai Comisiei Europene plecau din Romania cu ladite de fructe si legume. Acum am ajuns sa mancam din import

Oficiali ai Comisiei Europene plecau din Romania cu ladite de fructe si legume, iar acum Romania a ajuns sa importe aceste produse, a declarat Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii, potrivit. continuă pe B1

Viktor Orban considera ca vina pentru criza din UE ii apartine Comisiei Europene

Premierul ungar Viktor Orban considera ca vina pentru criza din Uniunea Europeana apartine Comisiei Europene.

MS anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

Cel de-al 14-lea raport de cercetare al CNIPMMR Carta alba a IMM-urilor din Romania

Joi, 14 iulie 2016, incepand cu orele 10. 30, la Teatrul Restaurant Elisabeta, din Bucuresti, bdul. Regina Elisabeta nr. 45, sector 3. , va avea loc lansarea versiunii in limba romana a ,,Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, editia a-XIV-a, editata de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania-CNIPMMR.

VIDEO. Ministerul Sanatatii anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania. Ce precizari face Organizatia Mondiala a Sanatatii

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

Declinul demografic din Romania se agraveaza: populatia tarii s-a redus cu 247 de persoane in fiecare zi din 2016

Declinul demografic din Romania ia amploare, populatia tarii noastra a scazut, in primele cinci luni din acest an, cu 37. 515 de locuitori din cauza declinului demografic, ceea ce corespunde unei scaderi medii a populatiei cu 247 de persoane pe zi,.

Recomandarile Comisiei Europene pentru sistemul de inovatie din Moldova

Comisia Europeana a prezentat recomandarile privind politicile-cheie pentru sustinerea modernizarii sectoarelor stiinta si inovare din Republica Moldova, transmite IPN. Este pentru prima data cand o tara asociata cu UE utilizeaza in mod voluntar Facilitatea de Sustinere de Politici Horizon 2020, un instrument care ofera guvernelor sustinere practica in identificarea, implementarea si evaluarea reformelor necesare.

Functiile detinute in cadrul Comisiei Europene sunt o adevarat rampa de lansare catre multinationale: Cazul lui Jose Manuel Barroso este doar unul dintre exemple

Functiile detinute in cadrul Comsiei Europene se dovedesc a fi o adevarata rampa de lansare catre marile companii din lume pentru fostii oficialii de la Bruxelles. Exemple in acest sens sunt fostul.

Calendarul competitional pentru echipele din Romania in cupele europene

Campionatul European s-a incheiat, dar sezonul de fotbal in cupele europene abia a inceput, iar CSMS Iasi este prima dintre echipele romanesti care intra in competitie.

Haos in penitenciarele din Romania. Detinutii dau foc saltelelor si se urca pe cladiri, in semn de protest

Protestele se extind in tot mai multe penitenciare din tara. La Penitenciarul Rahova, mai multi detinuti au intrat in greva foamei. La Miercurea Ciuc, s-au folosit gaze lacrimogene pentru a-i calma pe de.

Elev olimpic, dupa BAC: Lucrez deja in securitate biometrica. Nu am ce sa invat la facultatile din Romania sau din Europa (VIDEO)

Elev olimpic, declaratii inedite dupa examenul de bacalaureat. Tanarul sustine ca nu este interesat sa urmeze cursurile vreunei facultati pentru ca nu prea mai are ce invata la Facultatile din Ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )