Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Agriculturii si-a cerut scuze dupa afirmatiile privind incinerarea porcilor: Nu am jignit pe nimeni in viata mea, imi iubesc semenii

Antena3 Antena3,
Ministrul Agriculturii si-a cerut scuze dupa afirmatiile privind incinerarea porcilor: Nu am jignit pe nimeni in viata mea, imi iubesc semenii

Ministrul Petre Daea isi cere scuze public pentru cele prezentate in cadrul unei emisiuni televizate. imi declar respectul pentru toti membrii comunitatii evreiesti si fac precizarea ca am vrut sa. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: imi cer scuze pentru afirmatiile ministrului Daea despre Auschwitz

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza ferm dupa afirmatiile facute de ministru Agriculturii, Petru Daea, pe tema Auschwitz-ului porcilor. Declaratia ministrului Daea reprezinta o gafa! Regret ca.

Ministrul Agriculturii din Paraguay a murit ntr-un accident aviatic

Luis Gneiting, ministrul Agriculturii din Paraguay, si alte trei persoane au murit dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit miercuri noapte intr-o zona mlastinoasa, au declarat mai multi oficiali guvernamentali, citati de Reuters, scrie Mediafax.

Avionul in care se afla ministrul Agriculturii dintr-un stat sud-american s-a prabusit la scurt timp dupa decolare

Avionul in care se afla ministrul Agriculturii din Paraguay Luis Gneiting s-a prabusit la scurt timp dupa decolare. Nu se stie daca exista supravietuitori, a declarat joi un oficial al autoritatii.

Ministrul Agriculturii: Avem productie record la tomate. Nu exista supermarket fara rosii romanesti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, despre productiile din agricultura din acest an, dar mai ales despre productia de tomate. Ministrul spune ca, in prezent, in.

Ministrul Agriculturii vrea sa cumpere avioane antigrindina

Ministerul Agriculturii are in vedere achizitia unor escadrile de avioane dotate cu sisteme antigrindina, a anuntat, luni, la Botosani, ministrul Petre Daea. Avem in programul de investitii procurarea unor.

TRAGEDIE in Paraguay: Avionul in care se afla ministrul Agriculturii s-a PRABUSIT! Nu exista NICIUN SUPRVIETUITOR (FOTO)

Tragedie aviatica in Paraguay. Ministrul Agriculturiisi alte trei persoane au murit in urma prabusirii avionului de mici dimensiuni in care calatoreau, informeaza The Washington Post citand Associated.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )