Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Andronescu, dupa primele rezultate: Neasteptat de proaste pentru noi

B1 B1,
Ministrul Andronescu, dupa primele rezultate: Neasteptat de proaste pentru noi

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei Nationale, a declarat duminica, la intrarea in sediul PSD, ca rezultatele alegerilor pentru europarlamentare i se par neasteptat de proaste. Neasteptat de. continuă pe B1

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii dupa primele rezultate ale alegerilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va face declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

Exit poll, ora 21.00: Primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019. Sectiile de votare s-au inchis

Sectiile de votare s-au inchis si acestea sunt primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019 si pentru referendumul pe Justitie. Exit-poll, rezultate alegeri europarlamentare, ora 21. 00 Romanii au iesit la vot in numar record, atat in tara, cat si in strainatate pentru a-si exprima votul pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si pentru a se exprima in [] .

Alegeri europarlamentare 2019 si referendum. LIVE Ziua votului: Urnele se deschid la 7:00, primele rezultate exit-poll la 21:00

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, sa voteze la alegerile europarlamentare 2019 si la referendumul pe justitie, urnele fiind deschise de la 7:00 la 21:00 cand vor fi prezentate si primele rezultate exit-poll. Daca la alegerile europarlamentare 2019 nu exista un prag de prezenta, la referendum, pentru a fi validate rezultatele, este nevoie ca 30%, cel putin, din alegatorii inscrisi in listele electorale permanente sa se prezinte la urne, si cel putin 25% sa voteze DA.

Alegeri europarlamentare 2019 si referendum. LIVE Ziua votului: Urnele s-au deschis la 7:00, primele rezultate exit-poll la 21:00

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, sa voteze la alegerile europarlamentare 2019 si la referendumul pe justitie, urnele fiind deschise de la 7:00 la 21:00 cand vor fi prezentate si primele rezultate exit-poll. Daca la alegerile europarlamentare 2019 nu exista un prag de prezenta, la referendum, pentru a fi validate rezultatele, este nevoie ca 30%, cel putin, din alegatorii inscrisi in listele electorale permanente sa se prezinte la urne, si cel putin 25% sa voteze DA. 38 Pana la aceasta ora, la sectiile din strainatate, au votat in cadrul europarlamentarelor 2. 299 de persoane. in cadrul referendumului au votat 2,226 de romani. 01 Sectiile de votare s-au deschis in toata tara.

Ministrul Andronescu: Am votat cu speranta ca cei care merg acolo ne vor reprezenta si vor sluji Romania

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei Nationale, a declarat, duminica, ca a votat cu speranta ca aceia care vor reprezenta Romania in Parlamentul European sa slujeasca tara asa cum trebuie, potrivit.

VIDEO Liviu Dragnea, primele declaratii dupa exit poll: A fost o furtuna a urii. Da, poate noi suntem vinovati / Analiza la prezidentiale trebuie facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu / Nu trebuie cedata guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )