Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Apararii, despre achizitia de corvete: Perioada de livrare este de 7 ani. in 3 ani - prima corveta

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Apararii, despre achizitia de corvete: Perioada de livrare este de 7 ani. in 3 ani - prima corveta

Oferta castigatoare a contractului de achizitie a celor patru corvete multifunctionale este cea depusa de asocierea dintre Naval Group si Santierul Naval Constanta, iar in acelasi contract este prevazuta si modernizarea fregatelor, a anuntat oficial, miercuri, ministrul Apararii, Gabriel Les. continuă pe Hotnews

Ministrul Apararii, despre achizitia de corvete: Pentru fortele navale nu s-au mai facut astfel de investitii de 30 de ani. Sper ca in doua - trei luni sa avem un contract (VIDEO)

Gabriel Les estimeaza ca in doua - trei luni va fi semnat contractul privind achizitionarea celor patru corvete. Termenele anuntate prin caietul de sarcini sunt: 3 ani pentru prima corveta si maxim 7 pentru.

Ministrul Apararii Nationale, despre finalizarea licitatiei pentru corvete: Este un pas extrem de important al Armatei Romane

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, afirma ca finalizarea procedurii de achizitie publica a corvetelor reprezinta un pas extrem de important pe care l-a facut Armata Romana. El a declarat,.

Ministrul Apararii anunta ca vor fi cumparate inca cinci avioane F16

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat, miercuri, ca vor fi cumparate inca cinci avioane F16. El spune ca aceste avioane vor avea aceeasi configuratie ca si cele 12 deja achizitionate.

Ministrul Apararii anunta ca vor fi cumparate inca cinci avioane F16

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a anuntat miercuri, ca vor fi cumparate inca cinci avioane F16, car.

Incident cibernetic la MApN. Ce spune ministrul Apararii

In cursul zilei de miercuri, 3 iulie, timp de cel putin o ora, site-ul Ministerului Apararii Nationa.

Ministrul Culturii, despre situatia de la Teatrul National Bucuresti: O sa fac un control acolo, sa vad cum se cheltuie banii

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a anuntat, duminica, ca va dispune un control la Teatrul National Bucuresti, pentru a vedea cum sunt cheltuiti banii, precizand ca institutia are in 2019 un buget de 57 de milioane lei, iar salariile actorilor au fost aproape triplate, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )