Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Apararii de la Kiev: Armata a curatat complet o parte din estul Ucrainei de insurgenti prorusi

B1 B1,
Ministrul Apararii de la Kiev: Armata a curatat complet o parte din estul Ucrainei de insurgenti prorusi

Ministrul Apararii de la Kiev, Mihailo Koval, a anuntat, vineri, ca militarii ucraineni au curatat complet o parte din estul tarii de insurgenti prorusi, relateaza AFP. Fortele noastre armate au. continuă pe B1

Ofensiva antiterorista continua in estul Ucrainei. Armata anunta ca a curatat complet o zona, dar separatistii au armament mai bun

Militarii ucraineni au curatat complet o parte din estul tarii de insurgenti prorusi, a anuntat ministrul Apararii de la Kiev, Mihailo Koval, citat de AFP. De cealalta parte, Marius Saizu, corespondentul Prima TV in Ucraina, anunta ca armamentul separatistilor este superior celui de care dispun fortele militare ucrainene.

Trupele ucrainene au curatat complet de insurgenti pro-rusi o parte a estului tarii - ministrul Apararii

Trupele ucrainene au curatat complet de insurgenti pro-rusi o parte a estului separatist al Ucrainei, a declarat vineri ministrul interimar al Apararii, Mihailo Koval, citat de AFP.

Mesajul transmis de Ministrul Apararii, Mircea Dusa, de Ziua Eroilor. Libertatea se castiga greu

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a transmis un mesaj de Ziua Eroilor in care aminteste ca in teatrele de operatii au cazut la datorie 26 de militari romani, iar gestul lor ne-a invatat inca o data ca l.

Ministrul apararii nationale s-a intalnit cu ambasadorul Canadei la Bucuresti,

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, s-a intalnit, marti, cu ambasadorul Canadei la Bucuresti, Joanne Lemay. intalnirea a avut loc in contextul in care Romania si Canada desfasoara in aceasta perioada o serie de exercitii militare comune.

Ucraina si-a platit o parte din datoriile catre Rusia, dar avertizeaza ca nu accepta majorarea pretului la gaze

Ucraina a achitat o parte din datoria la gaze pe care o are fata de Rusia, iar negocierile intre cele doua parti vor continua saptamana viitoare, anunta comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, citat de.

O parte din liderii PNTCD demisioneaza din conducerea partidului

O parte din vicepresedintii PNTCD au anuntat marti ca demisioneaza din conducerea formatiunii, ca urmare a rezultatului slab obtinut in alegerile europarlamentare din 25 mai, si il indeamna pe liderul partidului, Aurelian Pavelescu, sa procedeze la fel.

Elena Udrea: PMP este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite si va accepta orice initiativa, indiferent din partea cui vine (VIDEO)

Partidul Miscarea Populara este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite. Anuntul a fost facut de Elena Udrea pe un site de socializare. in plus, Udrea spune ca formatiunea din care face parte va.

Rovana Plumb: PNL facand parte din ALDE inseala increderea romanilor, tradeaza idealurile USL si dovedeste ca are o intelegere cu presedintele

Filmul razgandelii fostului lider PNL, Crin Antonescu a fost comentat in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, impreuna cu invitatii Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Vlad.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )