Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunt de ultim moment despre securitatea nationala

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunt de ultim moment despre securitatea nationala

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a facut declaratii,la Bucharest Forum, despresecuritatea nationala. in aceasta intalnire, trebuie sa gasim solutiile la amenintarile. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunt despre securitatea nationala. Vom initia un proiect pentru rachete Patriot

Update 10. 40: Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat ca va fi initiat un proiect pentru rachetele Patriot. Pana la sfarsitul lunii octombrie, vom primi scrisoarea de acceptare.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor: Sistemele Patriot cumparate de Romania apara intreg spatiul aerian, inclusiv bazele americane

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a declarat, miercuri, ca sistemele de rachete Patriot achizitionate de Romania vor asigura apararea intregului spatiul aerian, inclusiv a bazelor militare americane de la Deveselu si Kogalniceanu, .

Mihai Fifor: Romania ar putea incheia anul cu o crestere economica de 6% sau peste / Acceptanta pentru achizitia sistemului de rachete Patriot, in 20 octombrie

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat marti seara, la Antena 3, ca a fost informat de partea americana ca in data de 20 octombrie se va primi acceptanta pentru achizitionarea sistemului american de rachete antiaeriene Patriot. Acesta a mai spus ca Romania ar putea incheia anul cu o crestere economica de 6% sau peste.

Ministrul Apararii spune ca Romania ar putea incheia anul cu o crestere economica de 6% sau peste

Mihai Fifor, ministrul Apararii, a anuntat marti seara, la Antena 3, ca a fost informat de partea americana ca in data de 20 octombrie se va primi acceptanta pentru achizitionarea sistemului american de rachete antiaeriene Patriot. Acesta a mai spus ca Romania ar putea incheia anul cu o crestere economica de 6% sau peste.

Ministrul Apararii a dispus un control privind modul cum au fost reinhumati eroii romani in Rusia. in loc de sicrie s-au folosit cutii de carton

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a ordonat o ancheta la la Oficiul National pentru Cultul Eroilor cu privire la modul in care au fost reinhumati, in Rusia, cateva sute de militari romani cazuti in cel de-al doilea razboi mondial.

MApN recunoaste oficial EROAREA reinhumarii eroilor romani in cutii de carton: Ministrul Apararii sesizeaza Corpul de control, dupa materialele B1.ro (FOTO)

Ministrul Apararii reactioneaza abia la cateva zile dupa ce B1. ro a relatat despre situatia revoltatoare in care peste 300 de militari romani morti la Stalingrad au fost reinhumati.

Cristina Siscanu, anunt de ultim moment: Din pacate...

Cristina Siscanu estefericitaalaturideMadalinIonescu. Sotiafostului prezentatorsedescurcade minuneinrolul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )