Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat prioritatile Romaniei in materie de aparare

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat prioritatile Romaniei in materie de aparare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut vineri o serie de intalniri bilaterale, in care a prezentat prioritatile Romaniei in materie de aparare, cu ocazia participarii la Conferinta de Securitate. continuă pe Antena3

Ministrul apararii, Mihai Fifor: Secretarul american al apararii, James Mattis, si-a manifestat disponibilitatea de a efectua o vizita in Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu secretarul american al apararii, James Mattis, context in care oficialul Statelor Unite ale Americii si-a exprimat disponibilitatea de a efectua o vizita in Romania, a anuntat ministrul roman intr-o postare pe Facebook. Domnul Mattis m-a asigurat ca SUA isi mentine angajamentul fata de apararea Romaniei, inclusiv prin prezenta la Deveselu si la baza de la Mihail Kogalniceanu, precum si prin programele de inzestrare incheiate, a declarat Fifor.

Mihai Fifor: Militarii vor purta obligatoriu tinuta de oras

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a modificat ordinul care le permitea militarilor sa vina si sa plec.

Mihai Fifor a participat la Conferinta de Securitate de la Munchen

Prezent la Conferinta de Securitate de la Munchen, ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a avut, astazi, o serie de intalniri bilaterale, in care a prezentat prioritatile tarii noastre in materie de aparare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii Nationale M. Ap. ), remis Redactiei.

Mihai Fifor, la Reuniunea ministrilor apararii din tarile NATO

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, va participa, in zilele de 14 si 15 februarie, la Reuniunea ministrilor apararii din tarile membre ale NATO, la Bruxelles, informeaza un comunicat MApN.

Mihai Fifor va participa in perioada urmatoare la reuniunea ministrilor apararii din tarile membre NATO

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, va participa, in zilele de 14 si 15 februarie, la Reuniunea ministrilor apararii din tarile membre ale NATO, la Bruxelles.

Mihai Fifor va participa zilele viitoare la reuniunea ministrilor apararii din tarile membre NATO

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, va participa, in zilele de 14 si 15 februarie, la Reuniunea ministrilor apararii din tarile membre ale NATO, la Bruxelles.

Militarii, obligati din nou sa poarte uniforma in drum spre serviciu. Ministrul Apararii a modificat ordinul prin care militarii puteau sa vina si sa plece in civil la unitatile militare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a modificat ordinul care le permitea militarilor sa vina si sa plece in civil la unitatile militare. Modificarea, facuta in urma cu trei zile, impune pentru militari obligativitatea tinutei de oras prin modificarea articolului 211 din normativul RG1) ce reglementeaza purtarea uniformei militare, transmite Radio Romania Actualitati. Sa vedeti noua tinuta pe care o pregatim in momentul de fata cu domnul general Ciuca, deosebita, o sa placa foarte mult. Dar dincolo de asta, reprezinta pana la urma un simbol, a spus Fifor.

Ministrul Apararii Nationale participa la Conferinta de securitate de la Munchen

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, va participa, vineri si sambata, la Conferinta de securitate de la Munchen, eveniment in cadrul caruia sunt lansate in dezbatere si analiza linii directoare ale agendei de securitate actuale, se arata intr-un comunicat de presa al MApN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )