Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, dezvaluiri dupa vizita strategica in SUA. Miliarde de euro pentru inzestrarea Armatei

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii, Mihai Fifor, dezvaluiri dupa vizita strategica in SUA. Miliarde de euro pentru inzestrarea Armatei

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre intalnirile pe care le-a avut in SUA cu seful Pentagonului, precum si cu. continuă pe Antena3

Romania Curata: Ce cauta ministrul Apararii, Mihai Fifor, la masa cu Burci si un lobbyst american, la Washington

Omul de afaceri apropiat de PSD, Cristian Burci, ar fi fost prezent la Washington, joi, 21 septembrie, la un pranz informal intre ministrul roman al Apararii Mihai Fifor si lobbyst-ul american Elliott Broidy, fost vicepresedinte al Comitetului de strangere de fonduri pentru victoria candidatului la presedintia SUA, Donald Trump, scrie Romania Curata.

Ce s-a discutat la intrevederea dintre ministrul Apararii, Mihai Fifor, si omologul sau canadian

Amplificarea cooperarii dintre armatele Romaniei si Canadei, precum si cresterea interoperabilitatii la nivelul NATO au fost principalele teme de discutie in cadrul unei intrevederi pe care ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut-o cu omologul sau canadian, Harjit Singh Sajjan.

Ministrul Apararii Mihai Fifor s-a intalnit cu omologul sau canadian

Ministrul Apararii Nationale Mihai Fifor s-a intalnit cu omologul sau canadian Harjit Singh Sajjan in cadrul vizitei pe care o desfasoara in perioada 22-24 septembrie in Canada, cu ocazia Invictus Games Toronto 2017.

Realitatea TV: Ministrul Apararii, Mihai Fifor, discutii informale la Washington cu marii producatori de armament impreuna cu Cristian Burci si controversatul lobbyst Elliott Broidy

Realitatea TVsiRomania Curatarelateaza ca Mihai Fifor, ministrul Apararii, a avut in vizita oficiala din America si o intalnire neoficiala, tinuta in afara programului transmis public. La aceasta intalnire cu producatori majori de armament au participat omul de afaceri Cristian Burci, dar si lobbystul corupt Elliott Broidy, despre care HotNews relata in luna inuarie ca a organizat deplasarea lui Liviu Dragnea la Washington, in care acesta s-a vazut cu presedintele Trump intr-un restaurant. Potrivit surselor HotNews, participantii romani la intalnire ar fi transmis mesajul ca Liviu Dragnea, seful PSD, e cel care decide alocarile pentru cheltuielile bugetare.

Realitatea TV: Ministrul Apararii, Mihai Fifor, discutii informale la Washington cu Cristian Burci si controversatul lobbyst Elliott Broidy

Realitatea TVsiRomania Curatarelateaza ca Mihai Fifor, ministrul Apararii, a avut in vizita oficiala din America si o intalnire neoficiala, tinuta in afara programului transmis public. La aceasta intalnire, au participat omul de afaceri Cristian Burci, dar si lobbystul corupt Elliott Broidy, despre care HotNews relata in luna inuarie ca a organizat deplasarea lui Liviu Dragnea la Washington, in care acesta s-a vazut cu presedintele Trump intr-un restaurant.

Mihai Fifor, intalnire cu doua personaje controversate, in vizita din Statele Unite (FOTO)

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a avut parte de o intalnire privata cu doua personaje controversate in cadrul vizitei oficiale facute in Statele Unite, conform Realitatea TV si.

Ministrul Apararii si seful Statului Major General au vizitat Institutul Cantacuzino, trecut in subordinea Armatei

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, si seful Statului Major General, gen. Nicolae Ciuca, au facut o vizita de documentare, marti, la Institutul National de Cercetare Cantacuzino, recent trecut in subordinea MApN.

Dezbatere: Ce statut trebuie sa aiba ministrul Apararii?

Opinii impartite referitor la statutul pe care trebuie sa-l aiba viitorul ministru al Aparaii. in timp ce democratii sunt de parere ca un ministru non-militar este o varianta mai buna pentru Ministerul Apararii, socialistii considera ca acesta trebuie sa fie din sistem si sa aiba grad militar. Opiniile au fost exprimate in cadrul emisiunii Glavnii vopros, la NTV Moldova, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )