Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Apararii Nationale, acuzatii grave la adresa Rusiei: Sunt actiuni de provocare in Marea Neagra

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii Nationale, acuzatii grave la adresa Rusiei: Sunt actiuni de provocare in Marea Neagra

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a reluat, duminica, acuzatiile la adresa Federatiei Ruse conform carora are actiuni de provocare in Marea Neagra, prin manevrele militare desfasurate, adaugand. continuă pe Antena3

O sa MURIM de FALIMENT! Au NOTA INTERNA sa nu mai finanteze nicio ferma. Crescatorii neafectati de pesta porcina fac ACUZATII GRAVE la adresa bancilor

Fermierii si producatorii care lucreaza in zonele neafectate inca de pesta porcina fac acuzatii grave la adresa bancilor. Crescatorii spun ca problema lor cea mai mare este ca bancile ii falimenteaza,.

Ministrul Apararii a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu reintroducerea STAGIULUI MILITAR OBLIGATORIU. Milioane de romani sunt AFECTATI!

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu in Romania. Oficialul guvernamental a afirmat ca in prezent nu se discuta despre aceasta.

Sarah Jessica Parker, hoata de bijuterii! Ce acuzatii grave i se aduc actritei

Sarah Jessica Parker este acuzata ca, in 2016, a imprumutat bijuterii pe care nu le-a returnat nici pana acum.

Mihai Fifor, despre exercitiile militare ale Rusiei din ultima perioada: Sunt actiuni de PROVOCARE. Suntem pregatiti in orice moment sa...

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, considera ca exercitiile militare desfasurate in ultima vreme de catre Rusia reprezinta actiuni de provocare. Oficialul a fost intrebat duminica, la Arad,.

Mihaela Buzarnescu, ACUZATII GRAVE la adresa arbitrului meciului de la Montreal: Nu m-a ascultat cand i-am spus ca terenul e ud

Mihaela Buzarnescu i-a reprosat arbitrei de la Montreal, de la inceputul lunii august, ca nu a ascultat-o cand i-a spus ca terenul e ud. De asemenea, tenismena sustine ca a cerut ca meciul sa fie amanat cu.

Jeff Bezos: Atacurile lui Trump la adresa presei sunt periculoase

Jeff Bezos, fondatorul Amazon si proprietarul cotidianului The Washington Post, a denuntat joi atacurile presedintelui american Donald Trump asupra mass-media, spunand ca sunt periculoase pentru tara, relateaza AFP, citata deAgerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )