Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Apararii, plangere pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii, plangere pentru Klaus Iohannis

Ministrul Apararii i-a trimis miercuri dimineata o plangere lui Klaus Iohannis pe tema prelungirii mandatului sefului Statului Major. Plangerea este una prealabila si a fost trimisa la Palatul. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii sustine ca a ncercat sa vorbeasca cu Iohannis despre noul sef al Armatei. Ce raspuns ar fi primit /Am avut numeroase initiative de a dialoga cu Palatul Cotroceni

Ministrul Apararii, Gabriel Les, lanseaza un nou atac pe Facebook, la adresa presedintelui Klaus Iohannis in scandalul numirii noului sef al Statului Major al Armatei, sustinand ca a incercat sa-l contacteze pe seful statului direct, inainte de CSAT, insa i s-a raspuns ca presedintele este ocupat.

Carmen Dan, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Sunt dispusa sa ma lupt cu oricine pentru a putea reforma Ministerul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si.

Habarnismul: principalul criteriu de promovare in Guvern. Ministrul Apararii trage doar cu arma de jucarie, sefa ANAF a picat examenul pentru ANAF

Ministrul Apararii a fentat Armata, ministrul Sportului n-a luat examenul pentru postul de profesor de sport, sefa ANAF a picat examenul oral de intrare in ANAF, in timp ce ministrul Muncii a inceput cu munca de jos: a fost sofer.

Ministrul Apararii sustine ca n-a facut armata pentru ca, la terminarea facultatii, nu mai era obligatorie. Ce scrie n CV-ul oficial al ministrului

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a raspuns pe Facebook unei intrebari privind calitatile sale de a ocupa aceasta functie, precizand ca nu a facut armata pentru atunci cand a finalizat studiile aceasta nu mai era obligatorie. Potrivit CV-ului oficial, Les si-a finalizat masteratul in 2004, iar ultima incorporare pentru militarii cu termen redus a fost in iunie 2006. De la 1 ianuarie 2007, executarea serviciului militar obligatoriu a fost suspendata.

RAETCHI (PNL), DESPRE CAZUL GENERALULUI CIUCA: Ministrul Apararii actioneaza iresponsabil si imatur

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi critica modul in care actioneaza ministrul Apararii, Gabriel Les, in privinta prelungirii mandatului generalului Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Apararii SMAp).

Ministrul Apararii este linistit in privinta achizitiilor militare: Sunt institutii care se ocupa de astfel de lucruri si nu am nicio problema

Ministrul Apararii, Gabriel Les sustine ca este extrem de linistit in privinta modului in care se fac achizitiile militare in Romania si a dat asigurari ca nu a avut niciodata nici divergente si.

Ministrul Apararii, despre achizitiile militare: Nu am avut niciodata divergente pe inzestrare. Stau extrem de linistit

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat miercuri seara ca nu are nicio problema si sta extrem de linistit in ceea ce priveste modul in care se fac achizitiile militare, adaugand ca nu.

Ministrul Apararii, despre controversata achizitie a corvetelor: Ofertele au fost deschise. Nu stiu cat mai dureaza analiza. Nu favorizeaza nimeni pe nimeni (VIDEO)

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat marti, intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca asteapta un raport de la secretarul de stat cu privire la licitatia din.

Ministrul Apararii a fentat Armata. intrebat daca stie sa tina o arma in mana, Les se lauda cu concursurile de tir

Ministrul Apararii, Gabriel Les, recunoaste, pe Facebook, ca nu a facut armata. Demnitarul invoca faptul ca era student, iar pana la terminarea studiilor Romania trecuse la armata de profesionisti. Numai ca, potrivit CV-ului sau, Les a facut o pauza de trei ani intre terminarea liceului si admiterea la facultate, iar in acest interval ar fi trebuit sa execute stagiul militar timp de 12 luni. Les a fentat armata chiar si dupa terminarea facultatii.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )