Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul britanic de Externe: Probele atacului chimic de langa Damasc ar putea sa fi fost distruse

Antena3 Antena3,
Ministrul britanic de Externe: Probele atacului chimic de langa Damasc ar putea sa fi fost distruse

Ministrul britanic al Afacerilor Externe, William Hague, a declarat ca probele unui atac chimic din partea regimului de la Damasc in Siria ar putea sa fi fost distruse. Problema este ca cea mai mare parte a. continuă pe Antena3

Ce spune ministrul britanic al Afacerilor Externe despre probele atacului chimic de langa Damasc.

Ministrul britanic al Afacerilor Externe William Hague a declarat ca probele unui atac chimic din partea regimului de la Damasc in Siria ar putea sa fi fost distruse, transmite Mediafax. Problema este ca cea mai mare parte a probelor ar putea sa fi fost distruse de un bombardament de artilerie, a declarat Hague duminica, intr-o conferinta de presa, la Londra, la cateva ore dupa ce regimul de la Damasc a dat unda verde unei misiuni ONU sa inspecteze in zona de langa capitala siriana care a .

Marea Britanie crede ca regimul Assad s-ar afla in spatele atacului chimic din Siria

Marea Britanie a declarat ca, cel mai probabil, fortele presedintelui sirian Bashar al-Asaad sunt responsabile pentru atacurile chimice din suburbiile locuite de rebeli in Damasc, oficialii britanici sugerand ca guvernul sirian ar fi avut ceva de ascuns, informeaza presa internationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )