Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul britanic al finantelor se angajeaza in proiectul pentru Brexit al lui May

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul britanic al finantelor se angajeaza in proiectul pentru Brexit al lui May

Ministrul britanic al finantelor Philip Hammond a anuntat ca se angajeaza in proiectul Londrei de a parasi piata europeana si uniunea vamala dupa Brexit, relateaza DPA. Hammond a facut aceste declaratii ieri, in contextul zvonurilor despre ruptura adanca in cadrul Partidului Conservator al premierului Theresa May. continuă pe Ziarul Bursa

Philip Hammond: tot mai multi ministri britanici inteleg ca este nevoie de o perioada de tranzitie pentru Brexit

Ministrii Cabinetului de la Londra incep sa fie convinsi asupra necesitatii unei perioade de tranzitie pentru Brexit, a declarat duminica la BBC ministrul britanic de Finante, Philip Hammond .

UE si Marea Britanie incep luni, la Bruxelles, a doua runda de negocieri pentru Brexit

Uniunea Europeana si Marea Britanie incep luni, la Bruxelles, a doua runda de negocieri pe tema Brexit-ului.

Marea Britanie si UE au inceput a doua runda de negocieri pentru Brexit

Negociatorii Marii Britanii si cei ai Uniunii Europene UE) s-au intalnit, ieri, la Bruxelles, pentru cea de-a doua runda de discutii privind iesirea Regatului Unit din blocul comunitar Brexit), ambele parti angajandu-se sa abordeze in profunzime subiectele esentiale, conform Reuters.

UE si Marea Britanie au inceput a doua runda de negocieri pentru Brexit. Dupa alegerea lui Macron, Parisul ar dori cele mai dure conditii pentru Londra

Franta urmareste ca Parisul sa ajunga principalul centru financiar al Europei dupa Brexit si ar dori un proces de iesire din UE cat mai dur pentru Londra, conform unui mesaj ajuns in atentia publica in urma unor scurgeri de informatii.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Proiectul pentru tara: Stam destul de bine, s-au facut cativa pasi

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca o prima forma a Proiectului pentru tara va fi realizata pana la sfarsitul acestui an. Stam destul de bine, chiar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )