Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Carmen Dan anunta verificari, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Antena3 Antena3,
Ministrul Carmen Dan anunta verificari, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta verificari dupa cele mai recente afirmatii facute de Vlad Cosma. Este foarte grav, daca este real. Am sa solicit IGPR sa faca un comunicat pe aceasta. continuă pe Antena3

Politic show: Ghita, despre Kovesi: I-am spus Codruta, tu iti bagi nasul in campanie, nu prostesti pe nimeni; Deputata Andreea Cosma, cerere inedita pentru ministrul Carmen Dan: Va rog sa dispuneti verificari si sa-mi comunicati...; Partide noi pe scena

Ghita confirma acuzatiile Andreei Cosma. IPJ Buzau a certificat declaratiile unui martor inexistent. Sebastian Ghita sustine ca. Dan Tudorache: Reunirea Romaniei cu Republica Moldova, o chestiune de timp . Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, si presedintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre conflictul cu DNA: I-am cerut procurorului-sef sa analizeze asupra acestei decizii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o solicitare la DNA pentru ca cei doi politisti judiciari detasati la DNA Ploiesti, care contribuiau la falsificarea de probe, sa fie readusi la cadrul initial, sa nu.

LOVITURA DE TEATRU in dosarul FAMILIEI COSMA! SOLICITARE de ultima ora catre CARMEN DAN! Se cere verificarea

Deputatul Andreea Cosma ii cere ministrului Carmen Dan sa verifice functionalitatea poligrafului de la IPJ Buzau. Ministrul de Interne este un ministru care a reactionat prompt si hotarat de fiecare data la .

Carmen Dan: Ziua Politiei Romane nu e doar o sarbatoare a politistilor, ci si a cetatenilor, carora oamenii legii le asigura zilnic siguranta si liniste

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis duminica, de Ziua Politiei Romane, ca aceasta zi nu este o sarbatoare doar a politistilor, ci si a cetatenilor carora oamenii legii le asigura zilnic siguranta si liniste si le transmite felicitari tuturor celor care isi fac datoria fata de comunitate.

Carmen Dan, tinta de brat de seful Jandarmeriei, la inundatii: Nu-i asa ca altfel vedeti acum interventiile jandarmilor la proteste sau cand fac treaba SPP-ului pentru Liviu Dragnea? (FOTO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost, in urma cu cateva saptamani, sa inspecteze zonele afectate de inundatii, iar o imagine din acele zile, aparuta recent in spatiul public, starneste.

Carmen Dan, tinuta de brat de seful Jandarmeriei, la inundatii: Nu-i asa ca altfel vedeti acum interventiile jandarmilor la proteste sau cand fac treaba SPP-ului pentru Liviu Dragnea? (FOTO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost, in urma cu cateva saptamani, sa inspecteze zonele afectate de inundatii, iar o imagine din acele zile, aparuta recent in spatiul public, starneste.

Scrisoare deschisa a unui liberal pentru Carmen Dan: Sa va cereti scuze publice pentru amendarea cetateanului surdo-mut care ar fi scandat lozinci anti-PSD

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a transmis o scrisoare deschisa ministrului de Interne, Carmen Dan, in care i-a solicitat sa isi ceara scuze publice dupa ce Jandarmeria a amendat un cetatean surdo-mut care ar fi scandat lozinci anti-PSD cu ocazia congresului partidului si i-a cerut sa gaseasca o solutie pentru anularea procesului verbal prin care acesta a fost amendat.

Politia Romana face verificari dupa ce fratii Cosma au reclamat posibile falsificari ale testelor cu poligraful facute la IPJ Buzau. IPJ Buzau: Nu au existat niciodata contestatiii viznd activitatea psihologului care opereaza poligraful

Politia Romana anunta ca s-a constituit o echipa de control pentru a face verificari la IPJ Buzau, dupa ce deputatul PSD Andreea Cosma si fratele acesteia au a reclamat ca testele cu poligraful facute acolo ar fi fost falsificate, relateaza News. ro. De asemenea, Inspectorul sef al IPJ Buzau Virgil Pantazi a declarat luni ca exista practica de a se face astfel de teste in alt judet si ca nu au existat contestatii vizand activitatea psihologului care opereaza poligraful de la Buzau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )