Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Carmen Dan, detalii despre discutia cu jandarmerita ranita: Spunea catraieste datoritacolegului ei

Antena3 Antena3,
Ministrul Carmen Dan, detalii despre discutia cu jandarmerita ranita: Spunea catraieste datoritacolegului ei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, desprediscutia pe care a avut-o la spital cu jandarmerita ranita la protestul din 10 august. Ministrul spune. continuă pe Antena3

Ministrul Carmen Dan, despre informarile de la Servicii: Nu am primit date ca va fi o situatie de criza

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, despre violentele din 10 august, de la protestul din Piata Victoriei. in jurul orelor 17. 00, in baza.

Carmen Dan vorbeste despre o MUTATIE iN PLAN ACTIONAL si reproseaza ca venirea huliganilor in Piata nu s-a facut in grup organizat (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a primit raportul solicitat tuturor structurilor din minister, in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei. Dan a afirmat ca jandarmii nu i-au p.

Ce nu spune ministrul Carmen Dan, pentru a mistifica realitatea

Neconvingatoare explicatiile ministrului Carmen Dan. La intrebarea esentiala nu raspunde: de ce au fost gazati, batuti, fugariti si maltratati zecii de mii de oameni, doar pentru ca au fost cateva sute violenti. Cum se poate ca 1. 000 de jandarmi, echipati si condusi operativ de un centru de comanda aflat in piata, n-au facut nimic sa identifice si sa extraga din multimea de 100. 000 de oameni pasnici pe cei violenti?.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, da explicatii despre violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei

La aproape 10 zile de la incidentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei, soldate cu sute de raniti, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vine cu explicatii asupra celor intamplate.

Ministrul Carmen Dan face topul manipularilor de dupa protestul din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne a prezentat, duminica, mai multe informatii despre miting pe care le-a catalogat drept manipulari. Jandarmeria trimisa in punctul de frontiera sa previna oamenii sa vina la.

Carmen Dan: Avem cinci situatii susceptibile de abuz impotriva unor persoane care nu au comis violente. Peste 400 de persoane au ajuns la spital

La aproape 10 zile de la incidentele violente de la mitingul diasporei din Piata Victoriei, soldate cu sute de raniti, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vine cu explicatii despre intamplate. Desi peste 400 de oameni au acuzat jandarmii ca i-au agresat cu gaze sau cu bastoanele, niciun politician nu si-a asumat raspunderea pentru ce s-a intamplat pe 10 august.

Carmen Dan a explicat de ce au fost batuti si gazati protestatarii pasnici la mitingul diasporei: Au fost reticenti in a se delimita de persoanele violente

La aproape 10 zile de la incidentele violente de la mitingul diasporei din Piata Victoriei, soldate cu sute de raniti, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vine cu explicatii despre cele intamplate. Desi peste 400 de oameni au acuzat jandarmii ca i-au agresat cu gaze sau cu bastoanele, niciun politician nu si-a asumat raspunderea pentru ce s-a intamplat pe 10 august.

Carmen Dan vorbeste despre o MUTATIE iN PLAN ACTIONAL! Ministrul de Interne explica astfel de ce jandarmii nu i-au putut extrage pe huligani din multimea pasnica ce protesta

Stire in curs de actualizare .

Adevarul despre imaginile cu jandarmerita ranita in Piata Victoriei. Declaratia ministrului de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a respins acuzatiile lansate in spatiul public potrivit carora diagnosticul anuntat de oficialii Jandarmeriei a fost exagerat in mod intentionat. O alta manipulare.

Carmen Dan: Stefania a insistat sa-mi spuna ca ea traieste pentru ca a existat lnga ea colegul ei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a povestit, duminica, discutia pe care a avut-o la spital cu Stefania, femeia jandarm care a fost agresata in Piata Victoriei, precizand ca aceasta i-a marturisit ca traieste pentru ca a existat langa ea colegul ei, Marius, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )