Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Cimpeanu, anunt de ultima ora despre deschiderea scolilor. Scenariile luate in calcul

Antena3 Antena3,
Ministrul Cimpeanu, anunt de ultima ora despre deschiderea scolilor. Scenariile luate in calcul

Perspectiva reluarii cursurilor scolare in format prezential a fost discutata, luni, de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Sunt informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu. Ce s-a intamplat azi la tribunal, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, declaratii despre Bianca Dragusanu. Ce a putut sa spuna despre fosta sa sotie Au aparut informatii de ultima ora despre Alex Bodi, aflat in arest la .

Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Aceasta postare se adreseaza mai ales colegilor mei din serviciile de sanatate, si-a inceput doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, in care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. in final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel. Dr Adina Alberts, noua reactie despre vaccinul .

Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Marius Sumudica, decizie finala dupa un sezon si jumatate la Gaziantep. Anuntul de ultima ora al clubului. Ne exprimam recunostinta fata de Sumudica si intregul sau staff si le uram succes in cariera. Marius Sumudica a plecat de la Gaziantep. Anuntul oficialilor turci Gaziantep a anuntat ca a ajuns la un numitor comun cu Marius .

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

RAED ARAFAT, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna. Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa, a explicat Arafat.

Arafat, despre deschiderea scolilor: Toata lumea doreste sa se intoarca la forma de predare fizicaPosibil sa se raspandeasca prin copii virusul

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna.

Noi scenarii pentru deschiderea scolilor din Romania si renuntarea la online: Cimpeanu nu se da batut

Din momentul in care a fost investit in functia de ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu pare sa nu fi ratat nicio zi in a vorbi despre proiectul sau pentru deschiderea scolilor din.

Anul scolar 2020-2021. Cand revin, de fapt, elevii la scoala. Informatii de ultima ora

CNSU a decis in sedinta din 8 ianuarie 2021 prelungirea cursurilor online pana pe 7 februarie, drept urmare gradinitele si scolile ar putea sa se redeschida din urmatoarea zi, 8 februarie. Pe de alta parte, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, insista ca revenirea elevilor in banci este o urgenta de grad zero. Oficialul precizeaza ca acest .

Ultima ora. Patriarhul Romaniei, anunt neasteptat despre vaccinul anti-Covid-19. Ce se va intampla in biserica de acum inainte

In cursul serii de duminica, Ministerul Sanatatii a anuntat ca Biserica Ortodoxa Romana, in frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel, va sprijini campania de vaccinare anti-Covid-19. Astfel, in biserici se va distribui catre credinciosi o brosura care contine informatii referitoare la noul vaccin. Brosura va fi intitulata Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania. Gratuita. Voluntara. Sigura. Ce .

in ce stare se afla Elena Udrea, dupa ce a fost infectata cu virusul covid. Vestea de ultima ora

Elena Udrea a fost depistata cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata de apropiatii fostei sefe de Cabinet a lui Traian Basescu pentru WOWbiz. Detalii despre starea sa de sanatate. Elena Udrea, infectata cu virusul COVID-19. in ce stare se afla Elena Udrea ar avea noul coronavirus, ceea ce inseamna ca astazi nu s-ar prezenta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )