Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Cimpeanu este la mare ananghie. Nu stie ce sa mai faca

Adevărul Adevărul,
Ministrul Cimpeanu este la mare ananghie. Nu stie ce sa mai faca

Acum intelegem mai bine cum a ajuns dl Cimpeanu ministru al Educatiei. Nimeni n-a vrut acest post, intuind ce urmeaza. Si dl Cimpeanu a amenintat ca demisioneaza daca nu primeste prin buget mai multi bani, in valoare absoluta, comparativ cu anul trecut. Si nu va primi, asta e sigur acum. Singur recunoaste ca discutiile pe buget nu sunt deloc linistite. Nici nu ar avea cum, constrangerile bugetare sunt enorme. continuă pe Adevărul

Adina Alberts a dezvaluit prin ce trec parintii sai. Doctorul nu stie ce sa mai faca

Se pare ca gerul din ultimele zile afecteaza din ce in ce mai mule persoane. Marti, cunoscutul medic Adina Alberts a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, in care vorbeste despre momentele cumplite prin care trec acum parintii sai. Dr. Adina Alberts a dezvaluit prin ce trec parintii sai in cadrul unei postari .

SORIN CIMPEANU: Riscul de a creste abandonul scolar in urma procesului deficitar de predare online este mare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, astazi, ca riscul de crestere a abandonului scolar in urma procesului deficitar de predare online este mare.

Ministrul Cimpeanu spune ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi, relateaza Agerpres.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati cel mai mic pret pe care furnizorii de energie electrica il ofera

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )