Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Cseke Attila, despre fondurile pentru infiintarea centrelor de vaccinare: Sumele de care a vorbit Vlad Voiculescu nu exista la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Cseke Attila, despre fondurile pentru infiintarea centrelor de vaccinare: Sumele de care a vorbit Vlad Voiculescu nu exista la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Actualitatea, cu Tudor Musat, despre proiectul de ordonanta de urgenta privind finantarea pentru organizarea si. continuă pe B1

Ministrul Cseke Attila, despre numirea politica a prefectilor: O sa fie mai corect, curat si cinstit (VIDEO)

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, cu Tudor Musat, despre numirea politica a prefectilor, considerand ca asa o sa fie mai corect, curat si ci.

CSEKE ATTILA: Ministerul Dezvoltarii nu are bani pentru a finanta organizarea centrelor de vaccinare

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a declarat, ca nu are in bugetul ministerului prevazute fonduri pentru o eventuala finantare a organizarii centrelor locale de vaccinare anti-COVID-19, pentru ca nu exista buget aprobat pe 2021, conform Agerpres.

Asociatia Municipiilor, condusa de Boc, cere Ministerului Sanatatii sa asigure resursele financiare pentru organizarea centrelor de vaccinare anti-Covid-19, precum si pentru plata personalului

Asociatia Municipiilor din Romania AMR), condusa de primarul PNL Emil Boc, cere Ministerului Sanatatii, condus de Vlad Voiculescu USR-PLUS), asigurarea resurselor financiare pentru organizarea centrelor de vaccinare impotriva Covid-19, asociatia fiind nemultumita de proiectul Ordonantei de urgenta initiat de minister potrivit caruia aceste fonduri se asigura din bugetul autoritatilor administratiei publice locale.

AMR cere Ministerului Sanatatii asigurarea resurselor financiare pentru organizarea centrelor de vaccinare impotriva COVID-19

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) cere Ministerului Sanatatii asigurarea resurselor financiare pentru organizarea centrelor de vaccinare impotriva COVID-19, fiind nemultumita de proiectul Ordonantei de urgenta initiat de minister potrivit caruia aceste fonduri se asigura din bugetul autoritatilor administratiei publice locale.

VIDEO. Nu vreau sa finantez faliment. Scopul statului in scheme nu este sa finanteze lucruri care sa esueze. Interviu cu ministrul Economiei, despre fondurile COVID, Start-Up Nation, salariul minim fara taxe

Noul ministru al Economiei, Claudiu Nasui, sustine, intr-un interviu video acordat StartupCafe. ro, ca va accelera ritmul de procesare a cererilor de finantare din granturile de 1,5 miliarde de euro pentru IMM, de redresare din criza COVID, si ca incearca sa obtina fonduri bugetare si pentru peste 4. 000 de firme care asteapta acum banii de la Start-Up Nation 2018-2019.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )