Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Cuc, dupa perchezitiile DIICOT la Tarom: Ma bucur ca au descins acolo

B1 B1,
Ministrul Cuc, dupa perchezitiile DIICOT la Tarom: Ma bucur ca au descins acolo

Ministrul Transporturilor a salutat descinderea procurorilor DIICOT la sediul companiei Tarom. Razvan Cuc a spus ca institutiile competente trebuie sa-si faca treaba pana la capat. Cuc a mai precizatca. continuă pe B1

POZITIA TAROM REFERITOR LA PERCHEZITIILE DIICOT: Activitatea Tarom nu este periclitata sub niciun aspect

Reprezentantii Tarom au anuntat, astazi, ca reactie la perchezitiile DIICOT, ca activitatea companiei nu este periclitata sub niciun aspect, Directia Tehnica a companiei isi desfasoara in continuare activitatea, iar operarea curselor aeriene se desfasoara in conditii normale.

Reactia TAROM cu privire la perchezitiile DIICOT: Activitatea companiei nu este periclitata sub niciun aspect

Perchezitii de amploare, marti dimineata, in sediul sindicatului situat in hangarul Tarom de pe aeroportul Otopeni, dar si acasa laAurel Curdov, liderul de sindicat TAROM, din departamentul.

Rares Bogdan, dupa perchezitiile de la TAROM: Exemplul absolut despre cum sa faci zob o companie ultraprofitabila printr-un management dezastruos succesiv

Rares Bogdan reactioneaza in urma perchezitiilor DIICOT de la sediul Tarom. intr-o postare pe Facebook viitorul europarlamentar PNL a sustinut ca managementul dezastruos a adus compania in situatia.

Seful Ford, despre lucrarile la drumul expres Craiova Pitesti: Nu s-a prea progresat. Dragnea si ministrul Cuc au inaugurat lucrarile la 22 mai

Directorul Ford Romania, Ian Pearson, a mers personal sa vada care este stadiul drumului expres Craiova-Pitesti inaugurat de Liviu Dragnea si Razvan Cuc in luna mai si despre care presa a scris ca a fost o inaugurare de fatada, avand in vedere ca, imediat dupa inaugurare, utilajele au fost mutate si readuse in urma izbucnirii scandalului.

Mandatul directorului Metrorex expira marti, iar ministrul Cuc nu vrea sa il prelungeasca

Mandatul directorului general interimar al Metrorex, Dumitru Sodolescu, se incheie marti, iar ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a decis sa nu il prelungeasca. in locul acestuia va fi numit Marin Aldea, cel care a mai ocupat aceasta functie si in 2017.

Se lucreaza sau nu la Drumul Expres Craiova-Pitesti? Ministrul Cuc verifica daca seful Ford a spus adevarul

Ministrul Razvan Cuc a anuntat marti dimineata ca va verifica stadiul lucrarilor Drumul expres Craiova-Pitesti. Anuntul Ministerului transporturilor survine postarilor facute de seful Ford, Ian Pearson, care dovedea, cu fotografii, ca nu prea se lucreaza.

Ministrul Justitiei, dupa suspendarea sedintei CSM: Tensiunile se agraveaza. Nu tolerez agresivitatea. Fac apel la presedintele Consiliului sa depasim acest impas

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a spus luni, dupa ce sedinta CSM a fost suspendata din lipsa de cvorum pentru a treia oara, ca exista tensiuni mai vechi si ca, din pacate, acestea se agraveaza. Ea a facut apel la presedintele CSM Livia Savonea pentru depasirea impasului, precizand ca o incearca un sentiment de mahnire.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )