Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Culturii, in discutii cu Banca Mondiala pentru finantarea unui Centru Cultural in Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Culturii, in discutii cu Banca Mondiala pentru finantarea unui Centru Cultural in Capitala

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, s-a intalnit miercuri cu delegatia Bancii Mondiale pentru a discuta despre perspectiva dezvoltarii unui Centru Cultural Multifunctional in viitorul Cartier al Justitiei din Bucuresti, respectiv pe esplanada din. continuă pe Wall-Street Ro

in Bucuresti s-ar putea deschide unCentru Cultural Multifunctional, cu fonduri de la Banca Mondiala

O delegatie a Bancii Mondiale s-a intalnit astazi la Bucuresti cu ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu. Principalul subiect al discutiei a fost legat de finantarea dezvoltarii proiectului unuiCentru Cultural Multifunctional, care ar putea fi construit in Capitala, in vecinatatea Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Romania a semnat memorandumul de intelegere cu Banca Mondiala

Ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, a semnat impreuna cu Elisabetta Capannelli, manager de tara, Memorandumul de intelegere intre Guvern si Banca Mondiala, prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica institutiilor publice romanesti pana in anul 2023, anunta Mediafax.

Aura Raducu a semnat Memorandumul de intelegere intre Guvern si Banca Mondiala

ACTUALIZARE 19:53 Ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, a semnat in aceasta seara impreuna cu Elisabetta Capannelli, manager de tara, Memorandumul de intelegere intre Guvern si Banca Mondiala, prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica institutiilor publice romanesti pana in anul 2023, transmit surse din presa.

Guvernul a semnat un memorandum cu Banca Mondiala, care va continua sa acorde asistenta tehnica institutiilor publice pana in 2023

Guvernul si Banca Mondiala au semnat, luni, un memorandum de intelegere pentru continuarea acordarii de servicii de asistenta tehnica institutiilor publice romanesti pana in anul 2023, care va sprijini Executivul in continuarea reformelor structurale si de modernizare a administratiei publice. Documentul a fost semnat de catre Aura Raducu, ministru al Fondurilor Europene, si de Elisabetta Capannelli, manager de tara la Banca Mondiala, in prezenta premierului Dacian Ciolos si a lui Cyril Muller, vicepresedintele BM pentru Europa si Asia Centrala, anunta Agerpres.

Guvernul si Banca Mondiala semneaza un parteneriat pentru modernizarea administratiei publice

Guvernul Romaniei si Banca Mondiala semneaza, astazi, la Palatul Victoria un Memorandum de intelegere MoU) pentru a se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica institutiilor publice romanesti pana in anul 2023, in contextul continuarii reformelor structurale si cresterii eficientei administratiei publice, a anuntat Ministerul Fondurilor Europene MFE), intr-un comunicat de presa.

R. Moldova: Noi consultari, pentru desemnarea unui candidat la functia de premier

O noua runda de consltari pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova are loc, luni dupa-amiaza, la Chisinau, intre presedintele Nicolae Timofti si reprezentantii fractiunilor parlamentare ale partidelor ce se declara proeuropene si cei ai fostilor deputati comunisti.

UPDATE: Noi consultari in R. Moldova pentru desemnarea unui candidat la functia de premier

O noua runda de consltari pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova are loc, luni dupa-amiaza, la Chisinau, intre presedintele Nicolae Timofti si reprezentantii fractiunilor parlamentare ale partidelor ce se declara proeuropene si cei ai fostilor deputati comunisti.

Guvernul a aprobat reguli mai transparente pentru finantarea partidelor politice

Guvernul a aprobat noi norme metodologice de aplicare a legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.

Anunt umanitar: Ajutor pentru viata unui baietel cu leucemie acuta limfoblastica cu celule B mature

Cristian Andrei Rinder de 3 ani, din Iasi, a fost diagnosticat in iulie 2015 cu limfom Burkitt de gradul IV leucemie acuta limfoblastica cu celule B mature). A facut chimioterapie la Spitalul de copii Sf. Maria, Iasi. Rezultatele dupa primele 2 cure erau incurajatoare, insa dupa a 4-a cura a aparut o noua formatiune. A fost transferat la Timisoara pentru a continua tratamentul, insa boala tot a progresat. Doctorii din Timisoara au spus ca au epuizat toate tipurile de tratament disponibile in Romania. Parintii au cautat in strainatate un studiu clinic cu medicamente experimentale. Au primit un raspuns din Brno, Cehia, unde exista un studiu disponibil, dar e nevoie de 80. 000 de euro pentru 4 luni de tratament.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )