Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Culturii: incep negocierile pentru achizitia lucrarii Cumintenia pamantului a lui Brancusi

România Liberă România Liberă,
Ministrul Culturii: incep negocierile pentru achizitia lucrarii Cumintenia pamantului a lui Brancusi

Prima runda de negocieri pentru achizitia de catre statul roman a lucrarii la Cumintenia pamantului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi, va avea loc, vineri, a anuntat ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu. continuă pe România Liberă

Ce a discutat ministrul culturii, Vlad Alexandrescu, la mic dejun, cu jurnalistii, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a avut azi dimineata o intalnire informala cu presa la Sala Media a Teatrului National Bucuresti TNB). La Adevarul live, de la ora 15. 00, jurnalistul Florin Ghioca, invitat la intalnire, va povesti despre prioritatile programului managerial de la Ministrul Culturii.

MAE rus vrea includerea kurzilor in negocierile pentru pace din Siria

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, i-a cerut, vineri, emisarului ONU pentru Siria sa includa kurzii in negocierile pentru pace, argumentand ca lansarea negocierilor fara participarea lor ar fi un semn de slabiciunie din partea comunitatii internationale. Pe de alta parte, Turcia se opune participarii kurzilor sirieni la negocieri.

Diversificarea pietei rezidentiale va deschide oportunitati pentru achizitia de locuinte, in 2016

Piata rezidentiala locala incepe sa isi consolideze pozitia, iar aparitia mai multor proiecte pe diferite segmente va duce la diversificarea pietei, deschizand oportunitatea pentru mai multi clienti sa isi achizitioneze locuinta dorita, ne-a declarat Ionut Bordei, seful departamentului care gestioneaza investitiile in terenuri si dezvoltari rezidentiale in cadrul companiei DTZ. Domnia sa ne-a precizat: inca de anul trecut au inceput sa apara actori noi pe acest segment. Multi dintre ei sunt oameni care au cochetat in trecut cu dezvoltarea rezidentiala, insa acum apar asocieri noi, companii noi si chiar investitori care, pana acum, nu au avut legatura cu piata rezidentiala sau piata imobiliara din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )