Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, anunta ca tine sa continue colaborarea cu Alina Cojocaru si Johan Kobborg

Adevărul Adevărul,
Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, anunta ca tine sa continue colaborarea cu Alina Cojocaru si Johan Kobborg

Dupa doua zile de la protestul din fata Operei Nationale Bucuresti, in care cativa angajati ai institutiei i-au huiduit pe balerinii straini grupati in jurul Alinei Cojocaru, denuntand diferentele de remuneratie dintre romani si straini, ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, condamna afirmatiile cu tenta nationalista, xenofoba si anunta noi negocieri cu Johan Kobborg si Alina Cojocaru. continuă pe Adevărul

Cum priveste ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, conflictul de la Opera Romana

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, declara ca regreta plecarea lui Johan Kobborg de la Opera Nationala din Bucuresti, dar ca nu il poate opri.

Hotarare iesita din comun a ministrului Culturii. Vlad Alexandrescu vrea sa introduca taxa pe cartile imprumutate de la biblioteca

Ministerul Culturii, condus de Vlad Alexandrescu a lansat de curand proiectul de modificare si completare a Legii nr. 8/1996 cu privire la dreptul de autor si drepturile conexe care contin mai multe aspecte greu.

Ministrul Culturii, despre plecarea lui Johan Kobborg: A facut spectacole foarte frumoase. Eu am vazut unul dintre ele si am fost foarte fericit

Ministrul culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat in cadrul unui interviu acordat la RFI ca plecarea lui Johan Kobborg, in urma scandalului de la Opera. Balerinul si coregraful danez Johan Kobborg a.

S-a deschis oficial subscriptia nationala pentru Cumintenia Pamantului. Ministrul Vlad Alexandrescu a donat personal prima suta de euro

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a anuntat, luni, 11 aprilie, intr-o conferinta de presa, la sediul Ministerului Culturii, startul oficial al campaniei de subscriptie publica pentru achizitionarea sculpturii lui Contantin Brancusi, Cumintenia Pamantului. Totodata, Vlad Alexandrescu a anuntat ca a facut prima donatie, in valoare de 100 de euro.

Ministrul Culturii, despre scandalul de la Opera: Se cauta in acest moment solutii care sa reflecte intentia Ministerului de a respecta calitatea actului artistic, libertatea de creatie (FOTO)

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj despre scandalul de la Opera, precizand ca se distanteaza de toate afirmatiile cu tenta nationalista, xenofobe.

S-a dat startul donatiilor pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului. Ministrul Culturii, primul care a donat

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a anuntat, luni, deschiderea oficiala a subscriptiei nationale pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului.

Ministrul Culturii a dat startul la donatii pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului. Alexandrescu a donat 100 de euro

Ministrul Vlad Alexandrescu a anuntat, luni, deschiderea oficiala a subscriptiei nationale pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi - Cumintenia Pamantului. El a mentionat.

Ministrul Culturii, prima reactie in urma scandalului de la Opera Nationala

Vlad Alexandrescu, ministrul Culturii, a transmis printr-un mesaj postat pe Facebook ca se distanteaza de afirmatiile cu tenta nationalista, xenofobe si antieuropene care au circulat in spatiul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )