Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul delegat pentru Energie: Hidroelectrica va iesi din insolventa la sfarsitul lunii octombrie/ Nu putem sa-i dam doua bonusuri administratorului judiciar

Hotnews Hotnews,
 Ministrul delegat pentru Energie: Hidroelectrica va iesi din insolventa la sfarsitul lunii octombrie/ Nu putem sa-i dam doua bonusuri administratorului judiciar

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, sustine ca Hidroelectrica va iesi din insolventa la sfarsitul lunii octombrie- inceputul lunii noiembrie. Reamintim ca Hidroelectrica a reintrat in insolventa in urma unei decizii din 25 februarie a Curtii de Apel care a admis contestatiile unor creditori, printre care si asa-zisii baieti destepti din energie. In privinta administratorului judiciar, Remus Borza, Nicolescu spune ca la masa credala a fost propus pentru acesta un al doilea bonus, lucru cu care nu este de acord. Declaratiile au fost facute miercuri seara la B1, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii. continuă pe Hotnews

Ministrul Energiei: Nici pana acum nu exista motivarea instantei pentru reintrarea in insolventa a Hidroelectrica

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, este preocupat de absenta motivarii instantei la doua luni de la reintrarea in insolventa a Hidroelectrica, dar spera ca producatorul de electricitate sa iasa din aceasta procedura pana la sfarsitul anului.

Ministrul Energiei: Sper ca Hidroelectrica sa iasa din insolventa pana in noiembrie. Remus Borza nu ar trebui sa mai incaseze inca un bonus pe langa salariul de peste 20.000 lei

Hidroelectrica ar trebui sa iasa din insolventa la inceputul celui de-al patrulea trimestru 2014, potrivit Ministrului Energiei, Razvan Nicolescu. Acesta a vorbit si despre o posibila blocare a bonusului pentru administratorului judiciar, Remus Borza,.

Ministrul roman al Energiei: Interconexiunea conductelor de gaze cu Republica Moldova se va produce in anii 2016-2017

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu sustine intr-un interviu pentru ziarul Bursa ca in prezent Romania are doar o interconexiune de alternativa prin care poate importa gaze din Ungaria.

Carrefour a iesit din insolventa, decizia Curtii de Apel fiind definitiva

Reteaua de retail Carrefour a iesit din insolventa. Curtea de Apel a respins joi, definitiv, cererea GSL Logistic, care a solicita plata unei datorii de 180. 000 de euro. Admite apelul. Schimba in tot sentinta.

CAB: Carrefour a iesit din insolventa

Reteaua de retail Carrefour a iesit din insolventa, dupa ce Curtea de Apel a respins joi cererea GSL Logistic, care a solicita plata unei datorii de 180. 000 de euro, sentinta fiind definitiva, relateaza Mediafax.

Companiile energetice raman in administrarea Departamentului pentru Energie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind infiintarea Departamentului pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului. In forma initiala, proiectul prevedea preluarea de catre Ministerul Economiei a controlului asupra companiilor energetice. Departamentul pentru Energie a precizat dupa sedinta de Guvern ca in forma adoptata, Ordonanta de Urgenta nu vizeaza activitatea de administrare a societatilor de stat din sectorul energetic, activitate care ramane in integralitate in responsabilitatea Departamentului pentru Energie.

Comisarul UE pentru Energie: Aprovizionarea cu gaze nu va fi afectata de sanctiuni impotriva Rusiei

Aproivizionarea cu gaze a Europei nu risca sa fie afectata de posibile sanctiuni care ar putea fi impuse Rusiei din cauza situatiei din Ucraina. Comisarul pentru Energie Gunther Oettinger a afirmat acest lucru,.

Ministrul suedez pentru Afaceri Europene: in Romania nu exista vointa politica pentru rezolvarea situatiei romilor (VIDEO)

Scandal diplomatic pe tema romilor. Ministrul Suedez pentru Afaceri Europene acuza Romania ca nu accepta fonduri pentru a rezolva problema romilor, iar in tara nu exista niciun fel de vointa politica. Pe de.

Dosarul Romaniei pentru organizarea unor meciuri din Turneul Euro 2020, trimis, joi, la UEFA

Joi, 24 aprilie 2014, a fost transmis la UEFA dosarul de candidatura a Romaniei pentru organizarea unor meciuri din cadrul Turneului Final al EURO 2020, informeaza Ministerul de Interne.

Din 2019-2020, vom produce mai mult gaz decat vom consuma

Ministrul sustine ca nu trebuie sa fim incrancenati in cautarea de surse alternative, ci sa ne exploatam mai bine resursele Situatia tensionata din Ucraina nu reprezinta, in opinia ministrului delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, o mare problema, intrucat Romania este pregatita sa faca fata oricarei situatii. Domnia sa ne-a declarat, intr-un interviu, ca avem suficient gaz din productia interna ca sa acoperim cererea, dar si ca toate previziunile arata ca, din 2019-2020, Romania va produce mai mult gaz decat va consuma. Ministrul Nicolescu ne-a precizat ca, in anii urmatori, piata gazelor se va mentine constanta, la un nivel de consum apropiat de anul 2013. Domnia sa sustine ca nu trebuie sa ne preocupe atat de mult diversificarea surselor de gaze cand avem atatea resurse in tara noastra, iar Guvernul incurajeaza noile explorari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )