Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, anunta la randul sau ca nu va mai face parte din viitorul Guvern: Portofoliul se va alipi la Economie si va fi condus politic

Hotnews Hotnews,
 Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, anunta la randul sau ca nu va mai face parte din viitorul Guvern: Portofoliul se va alipi la Economie si va fi condus politic

Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat sambata, pe Facebook, ca, in structura viitorului Guvern, portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie si va fi condus politic. Astfel, el nu va mai face parte din noul Executiv. Guvernul viitor va contine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat, a scris Jianu. Reamintim ca si ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, plecarea sa din Guvern. continuă pe Hotnews

Ministrul Turismului, Florin Jianu: Reducerea TVA se aplica de la 1 ianuarie doar la pachetele all-inclusive vandute integral

Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, a anuntat, miercuri, ca reducerea TVA la 9% in turism va fi aplicata de la 1 ianuarie 2015 doar la pachetele all-inclusive vandute.

Florin Jianu: Daca 200.000 de romani vor alege sejururi all inclusive in Romania, atunci reducerea TVA la 9% in turism nu va avea impact bugetar

Daca 200. 000 din cei 500. 000 de romani care aleg anual sejururi all inclusive in strainatate vor alege sa petreaca vacanta in Romania, atunci masura reducerii TVA la 9% in turism nu va mai avea niciun impact bugetar, a declarat, intr-o conferinta de presa, Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism.

Florin Jianu: TVA de 9% in turism se aplica de la 1 ianuarie 2015, doar la pachetele all-inclusive vandute integral

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat miercuri ca reducerea TVA la 9% in turism va fi aplicata de la 1 ianuarie 2015 doar la pachetele all-inclusive vandute.

Ministrul delegat pentru Dialog Social Aurelia Cristea si-a anuntat si ea demisia, dupa Jianu si Nicolescu

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, si-a anuntat si ea demisia pe Facebook, sambata seara, dupa fostii ministri delegati Florin Jianu si Razvan Nicolescu. Sarbatorile iernii se p.

ASF a aprobat noua piata a Bursei de Valori Bucuresti pentru IMM-uri

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat reglementarile pentru sistemul alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti BVB). Drept urmare, AeRO, noua piata a Bursei de Valori Bucuresti pentru IMM-uri, va fi lansata la o data.

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat demisia din Guvern

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat demisia din Guvern, sambata dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, in conditiile in care portofoliul pe care il.

Bursa lanseaza pe 25 februarie piata AeRO pentru IMM-uri

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va lansa pe 25 februarie 2015 piata AeRO, dedicata companiilor antreprenoriale, startupurilor si IMM-urilor.

Un alt ministru PLEACA din Guvern. Florin Jianu, de la IMM-uri, a anuntat remanierea pe Facebook

Un al doilea ministru din Guvernul Ponta si-a anuntat, sambata, plecarea din Guvern. Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat ca.

Pleaca si ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu: Sunt un tehnocrat, nu un om politic

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat ca portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic, motiv pentru care el nu va mai face parte din Guvern, nefiind un om politic, ci un tehnocrat.

Ministrul Florin Jianu si-a anuntat demisia din Guvern: Portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, si-a anuntat demisia din Guvern, intrucat portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )