Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ministrul demis al Comunicatiilor: Orice vot pentru acest Guvern PNL este un vot impotriva digitalizarii Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ministrul demis al Comunicatiilor: Orice vot pentru acest Guvern PNL este un vot impotriva digitalizarii Romaniei

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a afirmat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Victor Orban in functia de premier, ca orice vot dar unui guvern PNL este un vot dat impotriva digitalizarii Romaniei. Acesta avertizeaza ca PNL planuieste sa comaseze ministerul pe care il conduce cu cel al Transporturilor, si ca astfel expertii din domeniul digital ar fi disipati. continuă pe Adevărul

Ministrul demis al Transporturilor sustine ca este gata contractul pentru Autostrada Ploiesti-Brasov Ar urma sa fie construita prin parteneriat public-privat de o asociere chinezo-turca Cuc: Nu e nicio capcana

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca saptamana viitoare va trimite contractul autostrazii Ploiesti-Brasov catre Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) pentru a fi semnat. Autostrada ar urma sa fie construita de asocierea China Communications Construction Company - Makyol Insaat Sanayi Turizm, in parteneriat public-privat PPP).

Calculele PNL pentru noul Guvern. Ultimele mutari ale liberalilor inaintea nominalizarii oficiale a premierului

Zile pline de tensiune in PNL unde se fac calculele pentru noul guvern pe care liberalii planuiesc sa treaca de votul parlamentului cel mai tarziu joia viitoare. Liderii partidului condus de Ludovic Orban, a carui nominalizare ca premier se asteapta marti, au pus pe hartie schita guvernului cu maximum 16 ministere. Titularii postului vor fi decisi dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci insa, Ludovic Orban incearca sa securizeze un vot in parlament pentru cabinetul PNL, asta pentru ca partidele care au sustinut motiunea au pus deja conditii. Singurii care au anuntat ca vor vota in bloc pentru sunt parlamentarii minoritatilor.

Lovitura in negocierile pentru noul Guvern. Klaus Iohannis a amanat consultarile cu liderii partidelor parlamentare

Lovitura in negocierile pentru formarea noului Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a amanat negocierile cu liderii partidelor parlamentare. intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc luni,insa se pare ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )