Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul DISCOTECA intervine in scandalul pestei porcine: Atentie, tineti-va ORATANIILE in curte! Pe cine va despagubi Guvernul

B1 B1,
Ministrul DISCOTECA intervine in scandalul pestei porcine: Atentie, tineti-va ORATANIILE in curte! Pe cine va despagubi Guvernul

Eugen Teodorovici intervine in scandalul declansat de prapadul provocat in tara de virusul pestei porcine africane PPA). Ministrul de Finante a anuntat, marti seara, ca despagubirile in cazul unor. continuă pe B1

Guvernul nu a solicitat niciun ban de la UE

In plin scandal al pestei porcine africane si cu cateva zile inainte de vizita in tara noastra a comisarului european pentru Agricultura, apar noi documente si declaratii ce arata ca, pana acum, autoritatile nu au solicitat Comisiei de la Bruxelles niciun euro si nu au trimis nicio situatie clara cu privire la masurile luate pentru prevenirea pestei porcine si pentru tinerea sub control a epidemiei care a cuprins mai bine de jumatate din judete.

DSVSA DEZMINTE zvonurile privind aparitia pestei porcine in Olt (FOTO)

Directia Sanitara Veterinara DSVSA) dezminte informatia aparuta in spatiul public privind aparitia pestei porcine in Olt. Informatia a aparut intr-un ziar local si sustinea la o vanatoare.

Zvonurile privind aparitia pestei porcine in Olt, dezmintite de DSVSA

Directia Sanitara Veterinara dezminte zvonurile privind prezenta pestei porcine in judetul Olt, dupa ce o astfel de informatie a aparut intr-o publicatie locala.

Comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara va analiza situatia pestei porcine din Romnia

Comisarul european Vytenis Andriukaitis pentru sanatate si siguranta alimentara va analiza situatia pestei porcine africane din Romania, dar si ce masuri pot fi luate pentru cresterea eficientei in combatere si eradicare, scrie Mediafax, citand Ministerul Agriculturii.

Virusul pestei porcine africane a atins al 12-lea judet. Acesta a fost confirmat ntr-o gospodarie din Giurgiu

Prezenta virusului pestei porcine africane PPA) a fost confirmat intr-o gospodarie, din judetul Giurgiu, respectiv in localitatea Branistari, comuna Calugareni, informeaza, duminica, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), relateaza Mediafax.

ANSVSA: Virusul pestei porcine africane, confirmat intr-o gospodarie din judetul Giurgiu

Prezenta virusului pestei porcine africane PPA) a fost confirmata intr-o gospodarie din localitatea Branistari, comuna Calugareni, judetul Giurgiu, anunta ANSVSA.

Ministrul bulgar al Agriculturii: imbunatatirea semnificativa in pasii impotriva pestei porcine africane la granita cu Romania

Ministrul Agriculturii din Bulgaria, Rouman Porozhanov, a declarat, luni, ca a avut loc o imbunatatire semnificativa a masurilor de dezinfectare la trecerea frontierelor cu Romania pentru a preveni raspandirea.

Daea: Vor fi acordate despagubiri pentru toti porcii sacrificati din cauza pestei porcine; cei necrotaliati vor fi luati in evidente inainte de a fi ucisi

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca toti proprietarii ai caror porci vor fi sacrificate vor fi despagubiti, indiferent daca animalele sunt sau nu crotaliate, autoritatile urmand sa aplice crotaliile de identificare inainte de asomare, pentru ca despagubirile sa poata fi alocate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )