Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Economiei afirma ca scaderea pretului la gaze este inselatoare pentru uzul gospodariilor

România Liberă România Liberă,
Ministrul Economiei afirma ca scaderea pretului la gaze este inselatoare pentru uzul gospodariilor

Ministrul Economieii, Virgil Popescu, a declarat luni, la Forumul Capitalului Romanesc ca desi pretu. continuă pe România Liberă

Ministrul Economiei: Prin proiectul de modificare a OUG 114, dorim sa ajungem, in 2021, la o piata libera

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a prezentat, vineri, la finalul sedintei de Guvern, principalele modificari care vor fi aduse OUG 114, intre acestea fiind eliminarea plafonelor la energie electrica si gaze si eliminarea taxei de 2% pe cifra de afaceri impusa companiilor din energie.

MINISTRUL ECONOMIEI: Prin eliberarea barierelor din Ordonanta 114 vrem sa cream mecanismele de piata libera

Autoritatile vor ca, prin eliberarea barierelor aduse de OUG 114, sa se creeze mecanismele de piata libera prin care preturile din piata de energie sa se regleze, a afirmat, luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, la a patra editie a Forumului Capitalului Romanesc.

Ministrul Economiei Virgil Popescu il acuza pe ministrul din guvernarea PSD ca a lasat afaceri care se vand pe OLX (FOTO)

Intr-o postare de pe Facebook, de joi, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a precizat ca atunci cand a ajuns la minister, l-a gasit secatuit, ca a gasit afaceri ce se vand pe OLX, dar si facturi.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )