Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE este interesata de preluarea Oltchim ...

România Liberă România Liberă,
Ministrul Economiei Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE este interesata de preluarea Oltchim ...

Ministrul Economiei Economiei, PNL-istul Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, este extrem de intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, titreaza mediafax. Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajata in primavara acestui an. A urmat apoi perioada de vara si am primit din nou o scrisoare prin care au zis ca . continuă pe România Liberă

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea si e interesata in continuare. Ponta: Avem o varianta de rezerva

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, relateaza Mediafax.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu: Din informatiile noastre, ar fi deja mai multi investitori interesati sa depuna ofertele pentru combinat, firme din vest

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat miercuri, la Ramnicu Valcea, ca exista mai multi investitori interesati sa depuna oferte pentru privatizarea SC Oltchim SA, firme din vest.

Ministrul Economiei: O firma din Rusia s-a aratat interesata de preluarea combinatului Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara.

Ministrul Economiei se intalneste la Ramnicu Valcea cu lideri ai salariatilor si ...

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a ajuns, miercuri seara, la Ramnicu Valcea, unde se intalneste cu conducerea Combinatului Oltchim si cu reprezentanti ai salariatilor, acesta spunand ca va face declaratii presei la sfarsitul intrevederii. Intalnirea va avea loc in cladirea pavilionului administrativ al combinatului si, potrivit sefului delegatiei salariatilor care au protestat in ultimele zile, Corneliu Cernev, discutia vizeaza aspectele salariale si fondurile necesare repornirii .

Daniel Chitoiu: O companie rusa s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE din Rusia este interesata de preluarea actiunilor combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, scrie Mediafax. Daniel Chitoiu a spus.

Ponta ii cere lui Daniel Chitoiu sa verifice rapid cum si-au respectat investitorii rusi angajamentele asumate la privatizarea Combinatului Mechel Campia Turzii

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, sa verifice rapid modul in care investitorul rus de la Campia Turzii si-a respectat angajamentele asumate la privatizarea combinatului si a acuzat guvernarea PDL pentru problemele cu care se confrunta compania, desi uzina a fost vanduta in 2003, in perioada guvernului Adrian Nastase.

Daniel Chiotoiu il contrazice pe Remus Vulpescu si spune ca banii din privatizare nu merg la Oltchim. Dan Diaconescu poate raspunde inclusiv penal daca oferta nu e reala

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat vineri, la Realitatea TV, ca daca oferta lui Dan Diaconescu de cumparare a pachetului majoritar la Oltchim nu este reala, acesta poate raspunde inclusiv penal, intr-o interventie telefonica in care a contrazis insa afirmatia subalternului sau de la OSPI, Remus Vulpescu, care spusese ca banii obtinuti din vanzare vor merge tot la Oltchim, pentru reluarea activitatii si plata salariilor.

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )