Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Economiei a facut anuntul! Ce se intampla cu OUG 114?

România Liberă România Liberă,
Ministrul Economiei a facut anuntul! Ce se intampla cu OUG 114?

Guvernul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Ordonantei 114 in urmatoarele 2 - 3 saptamani, . continuă pe România Liberă

A doua asumare. Orban anunta ce mai ramane din fatidica OUG 114

Guvernul isi va asuma raspunderea si pe un pachet economic vizand, in principal, OUG 114. La nivel parlamentar dezbaterile nu se duc in directia pe care ne-o dorim, a anuntat premierul Ludovic Orban, precizand ca a discutat la nivelul conducerii PNL despre abrogarea sau modificarea fatidicei ordonante.

Orban: Vom abroga prevederile privind Pilonul II si alte masuri din OUG 114

Modificarile ce vor fi aduse controversatei OUG 114, cea prin care s-au instituit o sumedenie de suprataxe companiilor din energie, telecomunicatii, dar si bancilor, vor viza si Pilonul II - pensiile private opbligatorii -, a declarat marti premierul Ludovic Orban.

Tocmai cand era in culmea fericirii, Alina Puscas a facut anuntul: S-a destramat

Vedeta de la Antena 1 a avut parte de un mare ghinion si, desi era in culmea fericirii si abia stabilise mai bine detaliile nuntii sale de lux. Alina Puscas s-a vazut nevoita sa faca anuntul si a dat mai multe detalii, cand a acordat de curand un interviu. Frumoasa prezentatoare TV este mamica a .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Anastasiu (AHK): OUG 114 a intrat cu bocancii in intimitatea noastra

Prin Ordonanta 114 s-a intrat cu bocancii in intimitatea societatilor comerciale si ar trebui sa fie.

Cum va fi modificata OUG 114 pe partea de energie: Taxa de 2% va fi eliminata, iar preturile reglementate vor fi eliminate total in 2020

Autoritatile romane au agreat cu reprezentantii Comisiei Europene ca preturile reglementate la energie electrica si gaze naturale sa fie eliminate in 2020, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. in acest sens va fi modificata controversata OUG 1142018, care prevedea preturi plafonate la gazele livrate de producatorii interni si tarife reglementate la energia folosita pentru consumul casnic, pana in februarie 2022. Mai exact, piata energiei ar urma sa fie liberalizata, in trepte, pana pe 31 decembrie 2020, iar a gazelor pana pe 31 septembrie.

Carmen Harra A FACUT ANUNTUL SOCANT! Sfarsitul Lumii e mai aproape decat credeam! Marele MACEL va lovi curand

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut o serie de previziuni neobisnuite care au socat publicul din Romania. Vedeta a precizat ca in urmatorii ani Terra va fi abandonata iar oamenii se vor muta pe alte.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL: CALITATILE si DEFECTELE celor nascuti pe data de 16 ale fiecarei luni

Celebrul numerolog Mihai Voropchivici a facut o analiza in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in ziua de 16 a fiecarei luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )