Libnet.ro
UNICEF

10:01

Ministrul Economiei: Va fi nevoie de 100 milioane de masti dupa 15 mai. O masca va costa 2 lei

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei: Va fi nevoie de 100 milioane de masti dupa 15 mai. O masca va costa 2 lei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca, dupa primele estimari, vor fi necesare 100 de milioane de masti de protectie dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai. Aproximativ 30% dintre acestea vor putea fi asigurate din productia interna, iar pretul ar trebui sa fie de aproximativ 2 lei pe bucata. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei: Va fi un necesar de 100 milioane de masti dupa 15 mai Vrem ca pretul pentru o masca sa fie in jur de 2 lei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca primele estimari arata ca va exista un necesar de circa 100 de milioane de masti de protectie dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai. Cel mult 30% va putea fi asigurat din productie interna, iar pretul ar trebui sa fie de aproximativ 2 lei pe bucata.

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

Popescu: Ne gandim la un pachet de sprijin al hotelierilor romani; ne dorim terase deschise dupa 15 mai

Hotelierii romani ar putea beneficia de un pachet de sprijin din partea statului, a anuntat luni seara, la Realitatea Plus, ministrul Economiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres. Pe de alta parte, el a precizat, totodata, ca oficialii din turism intentioneaza sa discute cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii pentru a vedea daca, dupa data de 15 mai, este posibil sa se deschida terasele in Romania.

Ministrul Economiei: Turismul va beneficia de un pachet de ajutor. Sper ca in iulie si august sa se poata face turism de litoral in Romania

Industria turismului va beneficia de un pachet de ajutor cu o componenta indreptata spre reducerea costurilor cu energia electrica a hotelurilor si restaurantelor si o componenta care vizeaza capitalul de lucru, respectiv granturi pentru finantarea cheltuielilor ce vor trebui facute pentru aranjarea spatiilor in vederea primirii turistilor, a declarat, vineri la Digi 24, ministrul Economiei Virgil Popescu, citat de Agerpres.

Ministrul Economiei recunoaste ca nu toti romanii trimisi in somaj tehnic vor fi reangajati

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat luni seara ca nu se asteapta ca toate contractele care beneficiaza de somaj tehnic sa redevina active, la finalul starii de urgenta.

Ministrul Economiei anunta ca sunt un milion de contracte de munca suspendate

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca sunt un milion de contracte de munca suspendate, din care mai mult de jumatate beneficiaza de somajul tehnic.

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

Fost presedinte CCR: Dupa 15 mai, Parlamentul e unica solutie

Augustin Zegrean sustine dupa 15 mai, cel mai probabil va exista un proiect de lege in Parlament pentru pastrarea unor restrictii, aceasta fiind singura solutie ca deciziile viitoare legate de masurile din perioada coronavirusului sa fie constitutionale.

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Am putea ajunge la o productie de 3,5 milioane de masti pe zi. Oferta trebuie sa fie mai mare decat cererea. Pretul de vanzare nu ar trebui sa treaca de circa 2 lei fara TVA (VIDEO)

Guvernul Orban vrea sa se asigure ca in 15 mai, odata ce va fi introdusa obligativitatea de a purta masca, la nivel national oferta va fi mai mare decat cererea, astfel incat sa nu existe sanse ca pretul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )