Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Economiei: Pana in 15 iunie ar putea fi ridicata masura izolarii pentru romanii care se intorc din vacanta din Grecia sau Bulgaria Dupa estimarile noastre, romanii vor prefera turismul intern

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Economiei: Pana in 15 iunie ar putea fi ridicata masura izolarii pentru romanii care se intorc din vacanta din Grecia sau Bulgaria Dupa estimarile noastre, romanii vor prefera turismul intern

Romanii care merg in vacanta in Grecia sau in Bulgaria trebuie sa stea 14 zile in izolare, la revenirea in tara, iar masura ar putea fi ridicata pana in 15 iunie, potrivit ministrului Economiei, Virgil Popescu. continuă pe Hotnews

Ministrul Economiei: Terasele se deschid la 1 iunie, iar sezonul turistic pe litoral in 15 iunie

De la 1 iunie se vor deschide terasele, urmand ca sezonul turistic pe litoral sa se deschida la data de 15 iunie, a anuntat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca vineri va fi publicat un ordin comun cu Ministerul Sanatatii pentru proprietari.

Raiffeisen Bank a comunicat data limita: ce trebuie sa faci pana pe 15 iunie

Raiffeisen Bank a avut recent probleme cu sistemul digital. Chiar si asa, pregateste o schimbare semnificativa pentru clienti. Acum are si un deadline: 15 iunie. Banca a anuntat ca Smart.

De la 15 iunie ar putea fi reluate spectacolele in aer liber cu maximum 400 de persoane. Ce se intampla cu Untold si Electric Castle

Incepand cu data de 15 iunie, in Romania ar putea fi reluate spectacolele in aer liber, la care vor participa maximum 400 de persoane, cu respectarea masurilor de siguranta si a distantarii sociale. Marile.

MINISTRUL ECONOMIEI: Ne gandim serios sa dam drumul la sezonul turistic pe litoral pe 15 iunie

Sezonul turistic pe litoral ar putea demara pe 15 iunie, a anuntat joi ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care precizeaza totodata ca terasele se deschid de la 1 iunie, urmand ca cel mai probabil pana vineri sa publice un ordin comun impreuna cu Ministerul Sanatatii cu privire la regulile pe care trebuie sa le respecte proprietarii teraselor.

Ministrul Economiei anunta: Terasele se vor deschide de pe 1 iunie

Sezonul turistic pe litoral ar putea incepe pe 15 iunie, a anuntat ministrul Economiei, Energiei si .

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Vom prezenta regulile pentru proprietarii teraselor, sa putem savura o cafea, o bere, in siguranta, de la 1 iunie

Terasele vor fi deschise, incepand de luni, 1 iunie, in timp ce sezonul estival va debuta pe 15 iunie, a confirmat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a declarat la Digi24 ca vineri va fi publicat un ordin.

NELU TATARU, MINISTRUL SANATATII Ne gandim sa redeschidem plajele din 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, daca numarul de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus va continua sa scada sau daca va exista un numar constant mic, se poate ajunge la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar din 15 iunie s-ar putea deschide plajele.

Ministrul Agriculturii, la intalnirea cu agricultorii din Baragan: Despagubirile pentru seceta, acordate dupa 15 iunie

Fermierii romani vor primi despagubiri pentru culturile calamitate de seceta dupa data de 15 iunie. Acesta este anuntul facut de ministrul Agriculturii Adrian Oros, care a fost in vizita in Baragan marti, 26 mai. Ialomita se afla in acest moment pe primele locuri la nivel national in ceea ce priveste suprafetele distruse 100% de seceta severa. Din peste 140. 000 de hectare cultivate, aproximativ 130. 000 de hectare au fost compromise.

Senatorul PSD Radu Preda, scrisoare oficiala catre ministrul Economiei: Subventiile pentru filme, legislatie incerta

Senatorul PSD Radu Preda i-a trimis o scrisoare oficiala ministrului Economiei, Virgil Popescu, si ii cere acestuia lamuriri si clarificari necesare si urgente cu privire la schema de ajutor de stat pentru sprijinirea culturii de film si productiei de film din Romania.

Cresele si gradinitele ar putea sa se redeschida pe 15 iunie

Cresele si gradinitele ar putea sa se redeschida pe 15 iunie, potrivit unui document oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )